Tak ku*** to jest na płycie i chodzi po 160 zł Dziękuje bogu, że nie wziąłem preordera bo już miałem takowy zamiar Nie wiem ReD co Ci się w tej grze podoba, z tego co widzę to najbardziej uwsteczniona część serii, lepiej już kupić KoF98 na XBL.
Wy naprawde nie rozumiecie nie, KOF XII (SNK tez o tym mowilo) jest to tak jakby KOF 94, czyli zupelnie nowy poczatek serii. Ludzie placza ze pozabierali ciosy, chu** prawda moze zredukowano troche ciosy ale nie az tak bardzo. Jedyna duza zmiana zaszla w Iorim, ale jak ktos sie chcociaz troche interesuja KoF to wie, ze byly ku temu wazne podstawy. Iori nie mogl zachowac swoich starych ciosow gdyz nie posiada juz swojej mocy, ktorej pozbawil go ASH.
Jedyne z czym sie zgodze to z online, bo fakt laguje i przez to malo ludzi gra. Pod koniec tego miesiaca ma wyjsc nowy patch i wszystko naprawic. Wszyscy placza ze malo postaci, zrobienie tylu ile jest zajelo im prawie 4 lata, dwa razy wiekszy roster zajal by drugie tyle. To samo tyczy sie plansz, co z tego ze jest ich tylko 6 jak sa zajebiste, praktycznie zaden KOF nie mial specjalnie duzej ilosci aren, no chyba ze byl to dream match.
Za jakis czas SNK wyda kolejnego KoF'a, byc moze za dwa lata, z dwa razy wieksza iloscia postaci, story mode, wieksza ioscia aren i inych trybow, wiec ci ktorym nie pasi obecna forma niech czekaja
Pytales Patoslaw co mi sie tak w tej grze podoba, ano podoba mi sie swietna grafa, rewelacyjny gameplay i calkiem niezla muza. ja KoF'y glownie kocham za swietne postacie i genijalny gameplay i na tym nigdy sie nie zawiodlem.