Heather z SH3 - ta z charakteru najbardziej (no ale nogi i figurę ma ok, ogólnie ma coś w sobie, co powoduje, że mi sie podoba - feromony czy jak?). Myślę także, że miałbym z nią sporo wspólnego - dziewczyna ogólnie wygląda na spokojną i inteligentną, a także na taką, której nie tylko imprezy w głowie. I dobrze, bo nie przepadam za imprezami i tańczeniem. Do tego wydaje mi się, że nie lubi hip hopu, co jest totalnym plusem. Dziewczyna ma chyba także niezły temperament. Chciałbym mieć taką żonę... Nadzieja we mnie jest, że bym jej odpowiadał jako kandydat na chłopaka/męża.
Talim z SC2 - bo dobrze mi ją szło podczas grania w SC2, no i jest fajniutka z wyglądu, i wiek całkiem odpowiedni dla mnie, jak podrośnie troszke i skończy te 18 lat to ja akurat będę miał 21, więc ożenię się z nią, w przypadku, gdy z Heather mi się nie uda. Ale i obecnie jak na piętnastolatkę wygląda bardzo dojrzale, figurę ma już kobiecą, a nie dziewczęcą. Mam jedynie wątpliwości co do charakteru, ale mam głęboką nadzieję, że po głębszym poznaniu wyda się bardzo ok. Bo też mi się wydaje, że w główce ma nie tylko imprezy.
Asuka z T5 - za pierwszym razem nią udało mi się przejść tryb story. I przez to postanowiłem, że w jej prowadzeniu będę się specjalizował. Już wydrukowałem sobie jej ciosy, teraz została tylko nauka. Oczywiście jest atrakcyjna (mmm ta figura), ma wyjątkowo sexowny, trzeci strój i jakoś mnie zauroczyła. Chyba tym chodem z jej zakończenia, pod koniec, gdy powiedziała "I give up". Mistrzostwo świata. Ale nie tylko, zapewne znowu feromony. Ale nie tylko. No i wiek odpowiedni. I oczywiście mam głęboooką nadzieję, że by mnie polubiła i że ma w główce nie tylko imprezy (albo wcale ich nie ma).