Poki co mam tylko Kinect Adventures (bylo w zestawie) i dema Dance Central, JoyRide i Fitness Evolved i wszystkie bardzo przyjemne, choc DC trudne jest. W samo Kinect Adventures wczoraj prawie 3 godziny gralem, najpierw z kumplem a potem ze swoja dziewczyna. Swietnie sie przy tym bawiac.
JoyRide (Demo) - to jakis zart jest, gra slaba, Kinect nie radzi sobie z rozpoznawaniem ruchow, do tego spory lag itp. ale to raczej wina dev. bo w innyvh grach nie mam takich problemow - napewno nie zainwestuje w pelna wersje.
Dance Central (Demo) - gra must have - demko odpalalem kilkakrotnie i wszystko - zaczynajac od menu (tutaj przesuwamy reka na wybranej opcji i nie musimy przytrzymywac dloni przez kilka sek. zeby dokonac wyboru), a konczac na gameplay'u robi spore wrazenie. O lagu ciezko cos powiedziec.
Fitness Evolved (Demo) - cos pozniej napisze bo tylko raz odpalilem demko, ale co sie odrazu rzucilo w oczy to prawie zupelny brak laga - tak czy siak kupuje pelna wersje
btw. miejsca w pokoju mam w sam raz
btw.2. kontrola/ropoznawanie glosu dziala swietnie (nie zdazylo sie, zebym musial powtorzyc jakas komende) - bede tego uzywal chocby kiedy ogladam filmy na XO (SkyPlayer) i w samym Kinect HUB
btw.3. grajac wczoraj dostalem 2 razy z liscia w twarz od swojej dziewczyny - oczywiscie przypadkowo