No ja też już mam za sobą kilka meczy. Gram taktykiem, bo opcja "skanowania" siedzi mi i to bardzo
Przynajmniej raz już mi dupę uratowała
Trochę mam wrażenie że shotgun jest przegięty, ale to pewnie tylko pierwsze wrażenie. Biegam z SMG i też jak Nakimushi mam problem by ustrzelić kogoś...ale to z daleka, z bliska czy nawet na średni dystans sobie radzę. IMO balans broni to poezja! LMG w końcu są takie jak być powinny w innych grach tzn dość słabe pociski, ale w połączeniu z ich ilością są zabójcze.
Jedyne co mi się nie podoba to mała ilość amunicji z którą startujemy..tak wiem, można ją uzupełnić, ale akurat trafiało się tak że mój team nie przepadał za "inżynierem". Ogólnie jestem baaardzo na +. Z początku myślałem że mapa jest za mała, ale raczej jest odpowiednia, no może odrobinkę większa by się przydała. A i nie wiem czy w warzone jest inna mapa, bo grałem w guerilla warfare. Grafiki jako tako nie oceniałem, bo jak by był to poziom i K2 czy BF:BC2 to i tak był bym zadowolony. Dźwięk za to jest mistrzowski, normalnie w grach wierzę mam ustawioną na głośność 8-9, tu musiałem zejść do 5, bo mnie mamusia opierdziela że za głośno
Grałem też move'em...to nie dla mnie, chyba że z botami czy na easy w singlu..albo muszę więcej potrenować.