Ani troszkę...a te 116ms to się dupy wzięło.
Laga nie ma... zrobiłem dla próby to co opisywałeś... (lewo prawo lewo prawo gałką...) działa wszystko normalnie... Powiem więcej, dla mnie nawet trochę za szybko względem Killzone 2...
O losie...Ty chyba w CoD'y nie grałeś. Tam jest szybko.
Po raz kolejny będę jarał się Move. Zabijanie za pomocą takiego sterowania daje naprawdę mnóstwo frajdy. Zupełnie inna gra niż padem i nie chodzi o sam styl sterowania, ale o fun z gry. Jestem bardzo ciekaw co będzie się działo na serwerach gdy gracze dopracują sobie granie za pomocą Move i jak będą wychodzić z pojedynków z padowcami. Grać w sieci nie mogę (non stop ten sam błąd), ale z botami na średnim poziomie w deathmatch'u oscyluję na poziomie 25 fragów, podczas gdy boty mają po kilkanaście. Ciekawe jak to będzie na serwerach. Boty mają bardzo niskie hp (co mi się podoba, bo ja ogólnie wolę jak hp jest niskie w takich grach), ale podejrzewam, że na serwerach gdzie dochodzi lag jest nieco trudniej.
Btw. Będzie można w zwykłym deathmatch'u powyłączać te wszystkie wieżyczki i latające gówno? To jest bardziej denne niż killstreaki w CoD'ach.
PS. Muzyka w głównym menu miażdży. Przypomina trochę MGS'a. IMO najlepsza ze wszystkich części.