W końcu udało mi się rozegrać parę meczyków. Do mnie multi niestety nie trafia. Nie jest złe, ale po prostu ja takich rozgrywek sieciowych nie lubię.
Jestem ciekaw jakim zainteresowań będzie cieszyć się liga KZ3, bo mam podejrzenia, że bardzo znikomym. Jeśli chce się poważnie traktować zabawę w sieci w takiej grze, to pasowałoby zaoferować 60fps'ów, ale uznajmy, że KZ3 ma genialną grafę i nie ma szans osiągnąć takiej liczby klatek. W takim razie niech chociaż utrzymają 30, bo momentami gra potrafi mocno chrupnąć. Z botami tego nie miałem (pewnie dlatego, że grałem z mniejszą liczbą botów), ale w normalnej rozgrywce spadki są często spotykane przy większej rozwałce. Mam wrażenie, że KZ3 za bardzo utrudnia graczowi zabawę. Pomijam już balans broni (shotgun od razu do poprawy), zamykanie na respie czy przedziwne rzuty granatem.
Kupię dla singla i sterowania Move, bo warto. Jednak obstawiam, że mutli nie będzie długo cieszyło się sławą. Niech już dają demko singla, bo na to czekam najbardziej.