Głosów w sumie: 72
Cytat: Soul hunter 16 w Sierpnia 14, 2011, 21:33:31 pmEj szukam kogoś kto ma Naruto UNS 2 na ps3 co by 50 walk online zrobić ! Internet mam 25 mb i nie dość teraz, że ciężko w ogóle do kogoś dołączyć to mam zawsze że jest ch**owe łącze, nie da się grać.Pogadam z kumplem bo widziałem że ma trofiki w tym, ale nie wiem czy przypadkiem on od kogoś nie pożyczył.
Ej szukam kogoś kto ma Naruto UNS 2 na ps3 co by 50 walk online zrobić ! Internet mam 25 mb i nie dość teraz, że ciężko w ogóle do kogoś dołączyć to mam zawsze że jest ch**owe łącze, nie da się grać.
Cholera kusi mnie aby kupić tego Fallouta od Windoma, ale nie wiem czy mi podejdzie
Cytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 15, 2011, 23:57:24 pmCholera kusi mnie aby kupić tego Fallouta od Windoma, ale nie wiem czy mi podejdzieMi podszedł jak cholera. Niecałe 60h z uśmiechem na papie i dla mnie najlepsze rpg na tej generacji. Dodam że Fallout 3 to dla mnie nie fallout i oblivionów wszelkiej maści nie trawie.
Zdecydowanie NV jest lepsze od "trójki". NV ma jaja i dowcip, których u kastrata trzeciego próżno szukać! Windom, polecam Ci ze wszystkich sił dodatek Old World Blues - najlepszy jak dotąd dodatek do Fallout'a! Resztę odpuść, straszne ścierwo.
Cytat: windomearl w Sierpnia 15, 2011, 23:15:17 pmCytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 15, 2011, 23:57:24 pmCholera kusi mnie aby kupić tego Fallouta od Windoma, ale nie wiem czy mi podejdzieMi podszedł jak cholera. Niecałe 60h z uśmiechem na papie i dla mnie najlepsze rpg na tej generacji. Dodam że Fallout 3 to dla mnie nie fallout i oblivionów wszelkiej maści nie trawie.a levele się nabija jak w falloucie ? Tzn 10 leveli na całą grę czy jest więcej? Mass Effect jako strzelanko-rpg mi się spodobał, więc może i Vegas też siądzie.
Opyla się ?http://allegro.pl/alan-wake-pl-poznan-i1772735069.html
japierdole, tematy sie pomylily :{
Ale dwóch ustrzelił + asysta. Gitarą!
Cytat: Mateo w Sierpnia 18, 2011, 16:46:24 pmBardzo mnie jara, jak kobieta sie targa za swoje dupsko. No kur** apogeum podniety.
Ja lubię jak sobie podgryzają wargę:
pompujemy bit na wieczorkebsi na dekach elo elo