Głosów w sumie: 72
Jak myślicie? Lepiej sprzedać zestaw gier na ps3 w ilości siedmiu sztuk czy bawić się w pojedyncze wystawianie staroci? Wszystkie gry wydania premierowe na ps3.
Cytat: maly_pinki w Lutego 24, 2012, 10:56:47 amJak myślicie? Lepiej sprzedać zestaw gier na ps3 w ilości siedmiu sztuk czy bawić się w pojedyncze wystawianie staroci? Wszystkie gry wydania premierowe na ps3.Zależy jakie gry.
Cytat: Ryo w Lutego 24, 2012, 10:59:08 amCytat: maly_pinki w Lutego 24, 2012, 10:56:47 amJak myślicie? Lepiej sprzedać zestaw gier na ps3 w ilości siedmiu sztuk czy bawić się w pojedyncze wystawianie staroci? Wszystkie gry wydania premierowe na ps3.Zależy jakie gry.GoW Collection, inFamous, Dead Space, Bioshock 2, Killzone 2, PoP Zapomniane Piaski, Brutal Legend i do gratisu "Quantum Theory" wersja recenzencka.
Ile za GOW Collection (to ten z GoWI i GoWII?) razem z Dead Space? Chętnie się skuszę, tylko cena stanowi główny czynnik.
http://www.cda.pl/video/20771e6/300kmzh-i-jaja-jak-arbuzy
Tagi: #kwejk, #demoty, #joemonster, #politechnika, #studenci, #gierki, #głębokie-przemyślenia-o-gierkach. Jak ktoś chce to mam do sprzedania jego książkę z moimi komentarzami i korektą.
5:44 INTERNET IS LEAKING
Ha, pol tvnu u mnie kupuje.
Nie ona, ale czekam na nia, bo ostatnio mi sie zaczyna podobac.
Juz po wszystkim. POMYLKA. Julce cykne. Obiecuje.
Beznadziejna jest bez ubrania.
Cytat: BoBaN w Lutego 27, 2012, 14:32:16 pmBeznadziejna jest bez ubrania. To stare foty. Teraz schudła.