Głosów w sumie: 72
Dobra kur**..mam pytanie do znawców...co się stanie jak ujebię egzamin warunkowy? mam możliwość jeszcze raz go napisać czy..kur** nie wiem co..Właśnie kumpel mi podesłał że termin eg. z ekonometrii mam 25 marca..a ja kur** nic nie umiem...aka jestem w czarnej głębokiej duuupie.
Wreszcie zapisałem się na prawo jazdy. Drogi świata, nadchodzę!
Jechałem po warszawie taxą, sam bym się bał tam jeździć po tych ulicach, przelotkach i uliczkach.
Cytat: maly_pinki w Marca 20, 2012, 17:35:24 pmJechałem po warszawie taxą, sam bym się bał tam jeździć po tych ulicach, przelotkach i uliczkach. Zrobilem kilka tysiecy km po Warszawie i jezdzi sie jak wszedzie.
Pipki jesteście więc zamykam na dzisiaj
Dobra, lecę w kimę. Do jutra :*Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Tyskie się skurwiło! Dobranoc.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: szmajdzik w Marca 21, 2012, 00:22:18 amPipki jesteście więc zamykam na dzisiaj A zarost już masz?
Ja miałem trochę inne wrażenie, 2gps plus rozłożona mapa taka była jazda naszego taksiarza.
Aha chyba karetką
Cytat: CancerPL w Marca 21, 2012, 01:30:03 amAha chyba karetkąALE TO BYLO ZABAWNE O JEZU CHRYSTE
Commodore Amiga mini PC to komputer osobisty zamknięty w eleganckiej, aluminiowej obudowie. W jej wnętrzu znajdziemy czterordzeniowy procesor Intel Core i7 taktowany zegarem 3,5GHz (3,96GHz po włączeniu funkcji Turbo Boost). „Serce” komputera uzupełnia 16GB pamięci operacyjnej, karta graficzna GeForce GT 430 (1GB RAM) oraz twardy dysk 1TB. Komputer wyposażono także w dwie anteny WiFi, napęd Blu-ray, cztery porty USB 3.0 i cztery porty USB 2.0 oraz wyjścia HDMI, DVI oraz DisplayPort.