Głosów w sumie: 72
No że nie kupisz takiej ksionszki, bo wydygasz.
Witam.
Cytat: tytacz w Lipca 06, 2012, 09:23:31 amWitam.kolejny nowy ;/
Cytat: Ryo w Lipca 06, 2012, 09:10:52 amAha, ostatnio widziałem na TVN Style program Zawody czy coś takiego i mówili o budach z Kebabami, Masakra, jak tam robię Kebsy - stare mięcho, z podłogi itp.No klasyk przeciez. Na centralnym w warszawie trzymali zdechle golebie w normalnym pomieszczeniu typu piwnica, a pozniej jebs do buleczki.
Aha, ostatnio widziałem na TVN Style program Zawody czy coś takiego i mówili o budach z Kebabami, Masakra, jak tam robię Kebsy - stare mięcho, z podłogi itp.
Cytat: svonston w Lipca 06, 2012, 09:21:13 amCytat: Ryo w Lipca 06, 2012, 09:10:52 amAha, ostatnio widziałem na TVN Style program Zawody czy coś takiego i mówili o budach z Kebabami, Masakra, jak tam robię Kebsy - stare mięcho, z podłogi itp.No klasyk przeciez. Na centralnym w warszawie trzymali zdechle golebie w normalnym pomieszczeniu typu piwnica, a pozniej jebs do buleczki. a myslesliscie ze miesa to na drzewach rosnie?
@ DarthStan : (06 lip 2012 - 10:42) na tym gejonly mają zero finezji i stylu. Zresztą sama nazwa jest zła.
No i znowu to samo.KTOŚ CHCE SIĘ ZE MNĄ POKŁÓCIĆ O GRAFIKĘ W JAKIEŚ GRZE? Nie o spodnie czy bluzy, bożków czy o walenie konia w sandałach.Gra obojętna, do wyboru.
Kurwa, nie wiem A mogę guglować?
Jedziemy z hardkorem:Fallout 1 < Fallout 2
To jest aż zbyt hardkorowe. Fallout 2 > Fallout 3.
Flejm bez googli to nie flejm przecież.
Cytat: prart w Lipca 06, 2012, 10:54:12 amTo jest aż zbyt hardkorowe. Fallout 2 > Fallout 3.LOL NO WEZ BO BEDZIE MINUS + ZAWOLAM TYTACZA I ON CIE NORMALNIE PRAWILNIE ROZJEBIE
W Forzie jest wszystkiego więcej.1:1
Cytat: tarniak w Lipca 06, 2012, 10:59:42 amW Forzie jest wszystkiego więcej.1:1To we flejmie można też kłamać?OKW GT5 standard = premium!Poza tym, to GT5 więcej dni było robione i to GT5 miało więcej dat premiery.
I na ch** ty chcesz o gierkach gadać?
Doigrales sie.