Głosów w sumie: 72
Jest sposób aby to ominąć, o poprzedniej spowiedzi mówi się przed grzechami, tak więc, pierw mówisz, że byłeś te dwa miesiace temu, a potem razem z grzechami powiedz, że bardzo często kłamiesz i po sprawie
Dostałem specjalną karteczkę z jednej konkretnej parafii i muszę mieć podpis spowiadającego. Będąc już w spowiedzi rzecz jasna ściemnię, że byłem ostatnio jakieś 2 miesiące temu, żeby poszło gładko, bo nie zamierzam się wdawać w poważniejsze rozmowy. @ blach0r - akurat formułki jeszcze pamiętam.
Mnie bierzmowal murzyn, mam uraz do konca zycia
@Straszakq - niby czemu? Mam przygotowaną krótką listę, co mógłbym ewentualnie powiedzieć, ale liczyłem na Waszą kreatywność. Tak sobie myślę, czy jeśli powiem, że korzystałem z usług dziwki, to dostanę rozgrzeszenie?
Dzisiaj się dowiedziałem, że Assassin`s Creed Zlecenie był pokazywany studentom pierwszego roku filmówki na Uniwersytecie Walijskim jako przykład dobrego filmu i przy okazji twórczości jednego z ich absolwentów. Jaram się
Też wam wywala ostrzeżenie o wirusie jak chcecie w motoryzację wejść?
Gratulacje dla Amy Winehouse, to już prawie rok bez alkoholu i narkotyków.
Cześć.Pewnie tylko ja pracuje w sobotę?
Isia do domu
Nienawidzicie mnie bo mam plaże, a wy co najwyżej możecie wosztlika na grubie mamlać i giry tonkać w guliku.