Głosów w sumie: 72
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kiedy leci ten naznaczony ? Bo w ramówce wp nie ma go dzisiaj a wydaje mi się że dzisiaj jest premiera
Cytat: Miazga w Września 09, 2009, 23:06:00 pmsie ku*wa nie zesrajcie z tymi pedalskimi "wpisami"Zesrywasz to sie jak narazie tylko ty... Tak ci to przeszkadza naprawde?
sie ku*wa nie zesrajcie z tymi pedalskimi "wpisami"
Cytat: Soul hunter 16 w Września 09, 2009, 23:11:12 pmKiedy leci ten naznaczony ? Bo w ramówce wp nie ma go dzisiaj a wydaje mi się że dzisiaj jest premiera Był już. Całkiem fajny.
Cytat: windomearl w Września 09, 2009, 23:07:46 pmCytat: Miazga w Września 09, 2009, 23:06:00 pmsie ku*wa nie zesrajcie z tymi pedalskimi "wpisami"Zesrywasz to sie jak narazie tylko ty... Tak ci to przeszkadza naprawde?Jak w kilku pierwszych postach na danej stronie widzę jakiś je**ny "WPIS!!!!!", i to trzy razy, to tak.BTW Polska gola! Co nie?
Cytat: Miazga w Września 09, 2009, 23:14:00 pmCytat: windomearl w Września 09, 2009, 23:07:46 pmCytat: Miazga w Września 09, 2009, 23:06:00 pmsie ku*wa nie zesrajcie z tymi pedalskimi "wpisami"Zesrywasz to sie jak narazie tylko ty... Tak ci to przeszkadza naprawde?Jak w kilku pierwszych postach na danej stronie widzę jakiś je**ny "WPIS!!!!!", i to trzy razy, to tak.BTW Polska gola! Co nie? Dobrze, następnym razem zamiast "wpis" napisze: Również jestem zdanie iż komedie tudzież seriale komediowe Stanisława Barei deklasują powstające w czasach współczesnych seriale.
Cytat: windomearl w Września 09, 2009, 23:18:39 pmCytat: Miazga w Września 09, 2009, 23:14:00 pmCytat: windomearl w Września 09, 2009, 23:07:46 pmCytat: Miazga w Września 09, 2009, 23:06:00 pmsie ku*wa nie zesrajcie z tymi pedalskimi "wpisami"Zesrywasz to sie jak narazie tylko ty... Tak ci to przeszkadza naprawde?Jak w kilku pierwszych postach na danej stronie widzę jakiś je**ny "WPIS!!!!!", i to trzy razy, to tak.BTW Polska gola! Co nie? Dobrze, następnym razem zamiast "wpis" napisze: Również jestem zdanie iż komedie tudzież seriale komediowe Stanisława Barei deklasują powstające w czasach współczesnych seriale. Aha, czyli sugerujesz, że jebnięcie idiotycznego "WPIS!!!!!" jest jedyną sensowną opcją na przyznanie komuś racji? No paaaanie...
Jeszcze brakuje tylko forczanowych odzywek pokroju "+1", seconded, thirded..., i tak dalej...
http://smouch.net/lol/
Ja sobie urlop mam .Witam.
Przez te cyrki co tu sie działy, wszyscy sie wynieśli na inne fora. Pora chyba też sie wynieść z tonącego okrętu.
No ba, flacha obowiązkowo. A ty w akademiku czy mieszkanko?
Cytat: windomearl w Września 10, 2009, 13:32:57 pmNo ba, flacha obowiązkowo. A ty w akademiku czy mieszkanko?Akadem - ostatni rok, zapraszam 3 października - będzie gruba biba na otwarcie i urodziny mojej kobity Co do neta w akademie to może być lipa, bo jest ten je**ny putty. Trza routera kupować.
A ktory akademik? Router to nie problem, z kumplem sie zrzucimy na cos w miare taniego.
Cytat: windomearl w Września 10, 2009, 13:49:00 pmA ktory akademik? Router to nie problem, z kumplem sie zrzucimy na cos w miare taniego. Akademik nr 12, zaraz obok uniwersytetu. No ja już kupuję router rok : Wrzesień 10, 2009, 13:51:41 pmZapraszam, konsola jest, TV jest, 3 pady są tak więc połupiemy w co