Głosów w sumie: 72
KoP
UNITYJa pierdole ale to jest zajebiste. Poznałem przedwczoraj a już wiem że się przerzucam na to z projektem. Zapowiada się fajny rok roboty.
Dzień dobry.
myślałem że zatwardziałego, wydziaranago, satanistę budzo czarny kogut stojący dumnie na pentagrami wymalowanym krwią czarnej owcy a tu zwykły budzik....
Siemka Soul. Wracaj bo brakuje nam fanbojów xboxa
sonyboty rozpiździel na forum robią i myślą, że ujdzie im to płazem..
Cytat: marcin_N w Października 30, 2009, 16:29:51 pmsonyboty rozpiździel na forum robią i myślą, że ujdzie im to płazem.. powystrzelać kur*y w piździec!!!
Cytat: Solid Snake 1989 w Października 30, 2009, 16:49:47 pmCytat: marcin_N w Października 30, 2009, 16:29:51 pmsonyboty rozpiździel na forum robią i myślą, że ujdzie im to płazem.. powystrzelać kur*y w piździec!!! wszystkie ku*** wystrzelamy na lotnisku 10.11.2009roku
panowie ale u was agresor
panowie ale u was agresor tylko spokojnie mamy piątek przed wami wolny weekend wiec bez nerwa
I wolny poniedziałek!
Cytat: paprot w Października 30, 2009, 17:13:22 pmpanowie ale u was agresor tylko spokojnie mamy piątek przed wami wolny weekend wiec bez nerwa Jak do niedzieli dostarczysz w rozsądniej cenie to z pewnością ktoś ode mnie kupi z 20 sztuk;)
ja to nie wiem czy nie poczekać trochę aż cena spadnie
Cytat: Solid Snake 1989 w Października 30, 2009, 17:12:04 pmja to nie wiem czy nie poczekać trochę aż cena spadniePo 2 latach to może o 40 zł spadnie.
Kurde, ledwo 2,5 gigowe demo R&C ściągnąłem a tutaj demo GoW3 waży prawie tyle samo. Pół dnia w dupę.
1 MB.
Ma ktoś odstąpić kod na demo GoW'a? Dam dupy w zamian.