Głosów w sumie: 72
Tarniak ten pedał wrócił kur** .
Tarniak, widzę że czujesz ogromną potrzebę konwersacji z MarcePanem
Jedynce co rozkminiłem to to, że może szew w bucie jest jakimś napisem. Ale jakim to ni hujka nie powiem :<
Cytat: Lem w Sierpnia 01, 2010, 22:52:00 pmCytat: _Music w Sierpnia 01, 2010, 22:51:02 pmCytat: Sylvan Wielki w Sierpnia 01, 2010, 16:51:54 pmLewy, dolny róg. Ale o co chodzi?fpisJa tam wiem o co chodzi .
Cytat: _Music w Sierpnia 01, 2010, 22:51:02 pmCytat: Sylvan Wielki w Sierpnia 01, 2010, 16:51:54 pmLewy, dolny róg. Ale o co chodzi?fpis
Cytat: Sylvan Wielki w Sierpnia 01, 2010, 16:51:54 pmLewy, dolny róg. Ale o co chodzi?
Lewy, dolny róg.
Ręcę mi się jak skur**syn trzesą
Znowu piles ??
Cytat: LoNdEk w Sierpnia 02, 2010, 22:52:15 pmZnowu piles ??Nie piłem od kilku dni. Nawet łyka
Objawy odwodnienia organizmu:ubytek wody do 2% masy ciała pacjenta * uczucie silnego pragnienia * utrata masy ciała (można stwierdzić poprzez zważenie pacjenta)ubytek wody 2-4% masy ciała pacjenta * suchość w ustach * utrzymujący się ból głowy * zmniejszona ilość oddawanego moczu, aż do pojawienia się bezmoczu * uczucie osłabienia * zawroty głowy * zaburzenia widzenia * omdlenie * nudności, czasami wymioty * tachykardia * niedociśnienie * przyspieszony oddech * podwyższenie temperatury ciała * mocz o ciemnym zabarwieniu * zmniejszenie pocenia * ustanie wydzielania śliny * suchy język * utrudniona mowa * skurcze i bóle mięśni * suche i popękane usta * utrata elastyczności skóry (skóra uszczypnięta i puszczona wyrównuje się bardzo powoli) * utrata siły, wycieńczenie * zapadnięte oczy * zaparcieubytek wody 5-6% masy ciała pacjenta * senność * parestezjeubytek wody 10-15% masy ciała pacjenta * mówienie niemożliwe * drgawki * zaburzenia świadomości i kontroli postępowania * delirium * obrzęk języka * utrata przytomnościubytek wody powyżej 15% masy ciała pacjenta * śmierć[9] i[10].
No to się odwodniłem zdeka, bo mam sporo objawów. Idę po 2 litry wody. Propsy.Wiadomość scalona: [time]Sierpień 02, 2010, 22:17:33 pm[/time]Twoje zdrowie Ohtar
Czy laptop działa jako podstawka podgrzewająca?
Cytat: Niebieski w Sierpnia 02, 2010, 22:24:29 pmCzy laptop działa jako podstawka podgrzewająca?HP-ki zdecydowanie
eszcze możesz sobie magnez kupić, ponoć też mięśnie drgają od niedoboru.
Cytat: Ohtar w Sierpnia 02, 2010, 23:20:36 pmeszcze możesz sobie magnez kupić, ponoć też mięśnie drgają od niedoboru.Ewentualnie potas w pomidorkach.
Cytat: Ryo w Sierpnia 03, 2010, 00:01:24 amCytat: Ohtar w Sierpnia 02, 2010, 23:20:36 pmeszcze możesz sobie magnez kupić, ponoć też mięśnie drgają od niedoboru.Ewentualnie potas w pomidorkach.Nienawidze pomidorów.
Cześć gruby!
Cytat: blach0r w Sierpnia 02, 2010, 22:55:33 pmCześć gruby!Dzięki za zainteresowanie, jak widać inni mnie mają w dupie pomimo mojej długiej nieobecności
dziewczyna zrobiła mnie w ch**
Nie no w sumie oficjalnie nie byliśmy razem ale coś tam było, miała też przyjść do Poznania i takie tam. I nagle wszystko się zmieniło w jeden dzień jak wyjechała nad morze ze znajomymi i tam był jej były. Głupia pipa !
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)BABY TO chu**
No niestety a my piz** bo za nimi latamy