Głosów w sumie: 72
Kto głosował na faceta? Jak dla mnie to malo smieszne
Czyli suka.
Cytat: marcin_N w Sierpnia 14, 2009, 11:30:12 amCzyli suka.
Korwa, słyszałem, że naprawa czytnika w serwisie Sony 1200zł, pozdro. >>;;;;;;;
Cytat: juve26 w Sierpnia 14, 2009, 03:41:51 amruchałem w realu
ruchałem w realu
Lepiej Kane & Lynch za 20 zł, czy Orange Box za 50 ?
Cytat: Wojtq w Sierpnia 14, 2009, 17:06:59 pmLepiej Kane & Lynch za 20 zł, czy Orange Box za 50 ? Orange box.
PORTAAAAAAL!! Oczywiście że OB. To jest musthave. Tylko z tego co czytałem gra na ps3 się tnie jak emo. Bierz na PC lepiej.
O PC mowa cały czas, PS3 jeszcze się nie doczekałem Z obowiązku jaki ciąży na fanie Hitmana wziąłem K&L (wyjątek obowiązuje wyłącznie Mini Ninjas).
Cytat: monio4 w Sierpnia 14, 2009, 17:18:32 pmPORTAAAAAAL!! Oczywiście że OB. To jest musthave. Tylko z tego co czytałem gra na ps3 się tnie jak emo. Bierz na PC lepiej.a tam pier*olona propaganda Xbotów, pytałem się Plisskena, mówi że czasem coś przytnie i jak ktoś nie jest graphic-pedałem to nie nie przeszkadza.
Cytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 14, 2009, 17:30:53 pmCytat: monio4 w Sierpnia 14, 2009, 17:18:32 pmPORTAAAAAAL!! Oczywiście że OB. To jest musthave. Tylko z tego co czytałem gra na ps3 się tnie jak emo. Bierz na PC lepiej.a tam pier*olona propaganda Xbotów, pytałem się Plisskena, mówi że czasem coś przytnie i jak ktoś nie jest graphic-pedałem to nie nie przeszkadza. To w takim razie całe zastępy recenzentów są graphic-pedałmi bo tą konwersje uznają jaką jedną z najbardziej spartolonych jaka na ps3 powstała kiedykolwiek.
Ale za 20 zł chyba warto spróbować, nie ?
Kto chce kurczaka i arbuza?
DAAAAAAAJJJ PLUSA!!!!!!!!!!