Głosów w sumie: 72
Cytat: Wuher w Stycznia 21, 2011, 13:18:53 pmCytat: windomearl w Stycznia 21, 2011, 12:44:01 pmCytat: Wuher w Stycznia 21, 2011, 12:13:47 pmCytat: setezer w Stycznia 21, 2011, 11:21:21 amZ nowszych pozdrowienia szczególne dla Wuhera, którego na początku szczerze nienawidziłem, a teraz szczerze uwielbiamW nagrodę przekażę tarniakowi co o nim napisałeś. I powodzenia w walce z kombinatem, jesteśmy z Tobą.さようなら.A tarniak to znowu ma jakiś odwyk od neta?Wybacz, że niszczę Twoje wyobrażenia o bohaterach, ale tarniak nigdy nie miał odwyków od neta, tylko od tego forum. To plus ciężka sesja.A jak wytłumaczysz skasowanie fejsa?
Cytat: windomearl w Stycznia 21, 2011, 12:44:01 pmCytat: Wuher w Stycznia 21, 2011, 12:13:47 pmCytat: setezer w Stycznia 21, 2011, 11:21:21 amZ nowszych pozdrowienia szczególne dla Wuhera, którego na początku szczerze nienawidziłem, a teraz szczerze uwielbiamW nagrodę przekażę tarniakowi co o nim napisałeś. I powodzenia w walce z kombinatem, jesteśmy z Tobą.さようなら.A tarniak to znowu ma jakiś odwyk od neta?Wybacz, że niszczę Twoje wyobrażenia o bohaterach, ale tarniak nigdy nie miał odwyków od neta, tylko od tego forum. To plus ciężka sesja.
Cytat: Wuher w Stycznia 21, 2011, 12:13:47 pmCytat: setezer w Stycznia 21, 2011, 11:21:21 amZ nowszych pozdrowienia szczególne dla Wuhera, którego na początku szczerze nienawidziłem, a teraz szczerze uwielbiamW nagrodę przekażę tarniakowi co o nim napisałeś. I powodzenia w walce z kombinatem, jesteśmy z Tobą.さようなら.A tarniak to znowu ma jakiś odwyk od neta?
Cytat: setezer w Stycznia 21, 2011, 11:21:21 amZ nowszych pozdrowienia szczególne dla Wuhera, którego na początku szczerze nienawidziłem, a teraz szczerze uwielbiamW nagrodę przekażę tarniakowi co o nim napisałeś. I powodzenia w walce z kombinatem, jesteśmy z Tobą.さようなら.
Z nowszych pozdrowienia szczególne dla Wuhera, którego na początku szczerze nienawidziłem, a teraz szczerze uwielbiam
Cieszę się, że nie załatwiłem sobie routera na stancję, a w weekendy staram się robić wszystko, aby nie korzystać z tego cholernie uzależniającego dzieła jakim jest internet. Niemniej jednak, miło jest czasem coś tutaj napisać.
http://wojteq1st.deviantart.com/gallery/Wejdźcie proszę na tą stronkę i powiedzcie, czy ostatni obrazek na dole, tj. "The Fallen Angel", wyświetla się Wam, czy widnieje jedynie jako logo deviantart? Przy okazji zrobię sobie reklamę
go sie konczy. ibra, setezer, tarniak (choc pewnie nie wytrzyma), mikes, trusio (rzadko bywa), miazga, ohtar, mejs. kto nastepny?
Cytat: LesiuGR w Stycznia 23, 2011, 22:15:06 pmgo sie konczy. ibra, setezer, tarniak (choc pewnie nie wytrzyma), mikes, trusio (rzadko bywa), miazga, ohtar, mejs. kto nastepny?wojteq zwany oscypem.
Cytat: windomearl w Stycznia 23, 2011, 22:17:07 pmCytat: LesiuGR w Stycznia 23, 2011, 22:15:06 pmgo sie konczy. ibra, setezer, tarniak (choc pewnie nie wytrzyma), mikes, trusio (rzadko bywa), miazga, ohtar, mejs. kto nastepny?wojteq zwany oscypem. tez porzucil forum na zawsze?
Grudzień 30, 2010, 01:19:31 am
go sie konczy. ibra, setezer, tarniak (choc pewnie nie wytrzyma), mikes, trusio (rzadko bywa), miazga, ohtar, mejs, jay jay. kto nastepny?