Głosów w sumie: 72
Ja to mam szczęście, jakiś koleś z rumuńskiego allegro chce kupić mojego xboxa
Przecież udzielono Ci odpowiedzi.
Czytam troszkę o tym ubuntu i zaczynam się nim jarać pytanie czy łatwo ogarnąć te komendy i czy jeśli coś źle wpiszę to czegoś nie spieprzę.
Pewnie gdybym tylko ja miał władze nad pilotem to bym oglądał to co lubię, ale jak moja chce takie rzecz oglądać to wyjścia nie mam. Chociaż czasem lubię takie coś zobaczyć. Szczególnie dla tych ufoków, którzy tam przychodzą.
a ten trzeci wygląda jak mój kumpel ale mam wrażenie że jest chory psychicznie.
Treningi siłowe chyba nie maja sensu bo i tak ma sie obniżoną sprawność i mniejsza wytrzymałość. A ja sie pytam czy moge wypić ALKOHOL!
Bo słyszalem ze jak sie walnie troche alko to fajnie wygrzewa organizm w chorobie ale też sie boje z lekami mieszać, więc daruje sobie.
Nie powinno się podwajac dawki jeśli pominales poprzednia porcje
Panowie, jestem obloznie chory i łykam gripex oraz inne ścierwa (bez antybiotyków), czy jak wypije troche red labela to nie bedzie sie klócić z gripexem ?
System ---> Preferencje ---> Wygląd
Cytat: Ryo w Marca 15, 2011, 14:35:12 pmSystem ---> Preferencje ---> Wyglądale to muszę zmienić cały motyw tak? bo osobnej opcji nie wiedzę, chyba że wersja odpalana z płyty troszkę się różni od tej instalowanej.
Kurde powiedzialem lasce zeby sie wystroiła na wieczór i ze zrobie jej niespodzianke i nie wiem co wymyślić teraz