Czemu? Ja już byłem jedną nogą za progiem w kierunku sklepu, bo Snickersy pochłaniam setkami, więc taka promocja mocno się opłaci.
Cytat: Kert w Sierpnia 31, 2010, 22:31:13 pmCzemu? Ja już byłem jedną nogą za progiem w kierunku sklepu, bo Snickersy pochłaniam setkami, więc taka promocja mocno się opłaci.Dodam, że ta promocja dotyczy także batonów Mars, jak i Twix.
W MM w Toruniu ponownie wybrane gry EA (te co ostatnio) za 69 zł.
eXtra Klasyka - 19,99 zł za grę:Alone in the DarkThe Chronicles of Riddick: Assault on Dark AthenaCompany of Heroes: Kompania BraciCompany of Heroes: Na linii frontuWahammer 40,000: Dawn of War 2Wahammer 40,000: Dawn of War - SoulstormDriver: Parallel LinesF.E.A.R 2: Project OriginJuiced 2: Hot Import NightsMedieval 2: Total War - KrólestwaMount & BladeNeverwinter Nights 2Piraci Z Karaibów: Na Krańcu ŚwiataSerious Sam HD: Drugie StarcieTest Drive UnlimitedTest Drive Unlimited: MegapackExtra Klasyka Gold – 24,99 zł za grę:Warhammer 40,000: Dawn Of War - AntologiaTitan Quest - Złota EdycjaThe Guild 2: AntologiaLegendy RPGSettlers Dziedzictwo Królów - Złota EdycjaSpellforce UniverseSaga Gothic I-II
W Biedronce można kupić półtora litrowego BePowera za 1.60zł i wodę smakową żywiec (1.5L) za 1.15zł. Mowa o nowym sączu ale w innych miastach też pewnie to samo będzie. Ja jutro lecę po trzecią zgrzewkę wody.
promocja rtv i agd bez VATu
Cytat: el becetol w Września 17, 2010, 13:55:57 pmpromocja rtv i agd bez VATuCzyli nie obejmie konsol a tym bardziej Move.
Cytat: Ryo w Września 17, 2010, 13:01:42 pmCytat: el becetol w Września 17, 2010, 13:55:57 pmpromocja rtv i agd bez VATuCzyli nie obejmie konsol a tym bardziej Move.I o tym mówię. BTW, Ryo, ta Gwarancja Plus z MM nie obejmuje niestety PS3, co?
No to git, wiem, gdzie kupić konsolę jakby obecna mi padła.
Ryo wiesz może co będzie można okazyjnie kupić, czy to zależy od miejscowości w większości? Smile