Czekam na jakies zdjecia
Pracuje nad nowym projektem, prace nad M3 GTR musialem przerwac na chwile. Dostalem zleconko od grypy tuningowej, w sumie to chcieli zebym malowal dla nich na stale ale wole byc wolnym strzelcem heheh, w kazdym badz razie dobrze placa. Dostalem za to cudo 1200000 kredytow
Niestety ten projekt nie pojawi sie na moim storefront bo jest na wylacznosc dla nich na Auction House. Wszystko powinno byc ukonczone juz jutro, oczywiscie jesli nic nie stanie na przeszkodzie
: Listopad 28, 2009, 22:00:47 pm
Audi TT 07 jest juz ukonczone. W sumie to dogadalem sie z chlopakami i chetni beda mogli kupic malowanie na moim storefront, niestety samo malowanie bez tuningu. Mam nadzieje ze sie podoba. W grze wyglada o wiele lepiej, kolory sa ladniejsze, bo w sumie to auto jest czarno zlote, chociaz na zdjeciach tego nie widac.
Audi TT 07 S-line --- Barrick S-line --- 1K: Listopad 30, 2009, 14:00:36 pm
#11 Saleen S7R ---WESTS7R --- 1KDzis zaszalalem i walnolem jeszcze jeden malunek. Projekcik jest gotowy i mozna go pobrac z mojego storefront. Mam nadzieje ze sie podoba. Nie zapomnijcie takze ocenic tego malenstwa jak bedziecie na storefront.
Chcialem takze poinformowac ze Blue Racing Evo X nie jest dluzej dostepny na moim storefront. Nadal mozna go kupic jesli jest ktos chcetny tylko trzeba dac wczesniej znac abym mogl go dac na storefront.
: Grudzień 01, 2009, 01:06:40 am
Cos brak komentarzy ostatnio, jeden ulatwil by nieco sprawe bo posty przestaly by mi sie scalac i latwiej bedzie edytowac
#62 Ferrari F430GT --- Motorola430GT --- 1KNowy projekcik ukonczony i gotowy do pobrania z mojego storefront. Mam nadzieje ze sie podoba. Slowa klucze standardowe, moj gamertag i nazwa projektu. Nie zapomnijcie go takze ocenic.
Chcialem takze poinformowac ze Corsa Redux nie jest juz dostepna na moim storefront, mozna nadal ja kupic ale trzeba dac mi wczesniej znac.