filet z pnagi
Ludzie mają, ale sony chyba limit przekroczyło w orange i na wolnym łączu jadą od kilku miesięcy. 6% w ponad godzinę mi się ściągnęło na łączu 50 mb
Lepsze niż Bose companion 3 ?
Cytat: el becetol w Lipca 03, 2013, 18:43:24 pmLudzie mają, ale sony chyba limit przekroczyło w orange i na wolnym łączu jadą od kilku miesięcy. 6% w ponad godzinę mi się ściągnęło na łączu 50 mbTa Ja mam automat ustawiony na 04-06 i spokojnie 20gb sciąga i instaluje. Polecam
Cytat: CancerPL w Lipca 03, 2013, 18:50:28 pmCytat: el becetol w Lipca 03, 2013, 18:43:24 pmLudzie mają, ale sony chyba limit przekroczyło w orange i na wolnym łączu jadą od kilku miesięcy. 6% w ponad godzinę mi się ściągnęło na łączu 50 mbTa Ja mam automat ustawiony na 04-06 i spokojnie 20gb sciąga i instaluje. Polecam Sam odpala konsolę ze stanu uśpienia, czy całą noc chodzi włączona? A nie, sorry. Ty nie sypiasz, tylko ciśniesz w gierki do rana.
Zaszalałem dzisiaj!Kupiłem sos sojowy, naturalny, bez żadnych barwników, i innych bzdetów. Pyszny! 9.99zł w Tesco!Rybka do tego, filet z pnagi, cebulka, papryczka, czosnek, improwizuję, będzie dobry obiadek!
Takie nowoczesne ludki, a internety najgorsze majo.
Cytat: svonston w Lipca 03, 2013, 18:53:45 pmTakie nowoczesne ludki, a internety najgorsze majo.Na kompie i xboxie działa w porządku, problem po stronie Sony.
Cytat: andryush w Lipca 03, 2013, 17:37:24 pmZaszalałem dzisiaj!Kupiłem sos sojowy, naturalny, bez żadnych barwników, i innych bzdetów. Pyszny! 9.99zł w Tesco!Rybka do tego, filet z pnagi, cebulka, papryczka, czosnek, improwizuję, będzie dobry obiadek! Ludzie kur**, nie jedzcie pangi. Ja wiem, że tanio i w ogóle, ale ta ryba pływa w takim syfie, że ja bym się do tych rzek w sumie brzydził wysikać. Mintaj jest w podobnej cenie, jak już ktoś faktycznie liczy każdy grosz...
Cytat: el becetol w Lipca 03, 2013, 19:19:26 pmCytat: svonston w Lipca 03, 2013, 18:53:45 pmTakie nowoczesne ludki, a internety najgorsze majo.Na kompie i xboxie działa w porządku, problem po stronie Sony.Ja korzystam z usług Vectry i zero problemików.
Cytat: tarniak w Lipca 03, 2013, 19:09:32 pmCytat: andryush w Lipca 03, 2013, 17:37:24 pmZaszalałem dzisiaj!Kupiłem sos sojowy, naturalny, bez żadnych barwników, i innych bzdetów. Pyszny! 9.99zł w Tesco!Rybka do tego, filet z pnagi, cebulka, papryczka, czosnek, improwizuję, będzie dobry obiadek! Ludzie kur**, nie jedzcie pangi. Ja wiem, że tanio i w ogóle, ale ta ryba pływa w takim syfie, że ja bym się do tych rzek w sumie brzydził wysikać. Mintaj jest w podobnej cenie, jak już ktoś faktycznie liczy każdy grosz...Moi rodzice mieszkają nad morzem, więc tam problemu z rybką ni ma, a różnicę między tym co mają tam, a tutaj w Łodzi faktycznie widać... Wyboru jednak wielkiego nie miałem, mrożonego wolałem nie kupować, a świeże filety wyglądały nieźle.Wezmę wasze rady pod uwagę przy następnych zakupach ;>
Łosoś i Sandacz wymiatają, reszta do pieca.
Z dwojga złego wolałbym karpia z mułu niż pangę z gówna Zresztą ja się ograniczam do sandacza, okonia, szczupaka lub ewentualnie dorsza. Reszta = bleee.
je**ć karpia. Jest tłusty i je**e mułem. Nie jadłem od 15 lat.
To się zdziwiłem, okazuje się, że sami smakosze ryb tu na tym forum!