Przecież ten lapcok nie ma w sobie kompletnie nic ze slim.
Zdjęcie na pudełku mnie zmyliło.
Niestety sa czarne, nie beda mi pasowac do zestwu: 2x srebrno-czarny monitor + srebrno-czarny laptop Jak bedziesz mial cos srebrnego to dawaj znac. Lapek nie od BoBaNa, a ze sklepu
Tak jak caly lapek jest bardzo w porzadku, tak akurat audio ma kiepskie. Znaczek B&O tylko po to by byl. Polecam dokupic od razu jakies male aktywne monitory. Jak cos, to sluze rada.
Jeszcze nie testowalem... czytalem kilka recek i takiej rozbieznosci co do jakosci dzwieku to ja jeszcze nigdzie nie widzialem Jedni chwalili, ze wsrod lapkow najlepszy dzwiek, a drudzy je**li dzwiek z gory na dol. Obadam osobiscie i zobacze, ale oczywiscie glosniki kupie, tylko czekam az boban cos srebrnego chapsnie
Z tym audio to chyba głownie o znaczek chodzi. Wbudowane głośniczki na pewno nie zagrają jakoś wybitnie, ponad swoje fizyczne mozliwości (tym bardziej w takim Slim laptopie). Inna sprawa, jeśli chodzi o wyjście audio, gdzie może jakiś dedykowany programik może polepszyć nieco jakość dźwięku, ale zazwyczaj chyba średnio się to sprawdza.
Jakie jest dokładne oznaczenie modelu tego laptopa?
Ten program wiecej psuje niz pomaga. Dziewczyna ma Asusa z tym samym programem. Najlepiej go dezaktywowac, ustawic dzwiek na 24 bit, dokupic z czasem najtansza zew. karte dzwiekowa np. Asus Xonar U3 lub Dac i jakies fajne kompaktowe zestawy glosnikowe na miare mozliwosci finansowych 2.0 lub 2.1. W kazdej cenie mozna cos kupic.
Dokładnie, te programiki to sprawa bardzo subiektywna. Jeden będzie się jarać, bo programik, drugi wyczuje chwyt marketingowy i mierne rezultaty w praktyce.
Chociaż muszę przyznać, że sam kiedyś używałem dopalacza SRS Audio Sandbox. Ten programik, odpowiednio ustawiony na prawdę potrafił zdziałać cuda.
W Lapku natomiast miałem wbudowany Asus Sonic Focus, na wbudowanych głośnikach spisywał się dobrze, ale na zewnętrznych już nie za bardzo.