Ostatnie zakupy okazały się bardzo udane. Na Xbox360 miałem kilka tytułów, których nie zdążyłem ograć przed pozbyciem się konsoli i całkowitą przesiadką na PlayStation 3 oraz PlayStation 4. Zatem udało mi się zakupić kilka tytułów za "grosze" i teraz będę miał okazję odświeżyć je/zapoznać się z nimi. Na pierwszy ogień cztery tytuły.
Splinter Cell Blacklist - kiedyś zacząłem na Xbox360, ale nigdy nie skończyłem, a gierka prezentowała się zacnie.
Wolfenstein - mało o tej grze słyszałem. Gdzieś tam kiedyś widziałem zwiastun, który wyglądał zachęcają, a że gra nie kosztowała dużo, postanowiłem zaryzykować.
The Bourne Conspiracy - już raz ją przeszedłem (daaaaaawno temu) i z tego co pamiętam to mi się podobała, więc zdecydowałem, że spróbuję jeszcze raz. Przypomina mi się, że miała naprawdę kilka fajnych motywów i fajnie oddawała klimat Bourne'a wykreowany w filmach z Damonem.
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena - nigdy nie miałem tej gry na radarze, ale kiedy tylko coś o niej słyszałem to były to pozytywne opinie. Przeglądając oferty natoczyła się za niewielkie pieniądze, więc postanowiłem skorzystać okazji.