Kurde wszyscy pokupowali tak tanio tego L.A Noire, a ja się teraz czuje jak Sylvan bo musiałem wydać 200zł.
Cóż za arogancja i śmiałość przy tym, iż odważyłeś się wydać więcej zań niż Ja
Mnie on kosztował 4 Kazimierze, jednak bez symbolicznej złotówki. No, no, BoBaN. Rozrzutność godna pochwały.
Dodatkowo dwie gry planszowe:
Niezła, choć nie powala - lepiej dwa Kazimierze na Scrabble wydać, ale te już mam.
Prawdziwy czarny koń.
Tu wydacie więcej, ale świetna zabawa gwarantowana. Miałem swego czasu - lata temu - inną wersję, jednak była już nieco zużyta, zatem kupiłem nową. Polecam i pozdrawiam Ogur'a, który zapewne się nad takowym zakupem zastanowi.
Swego czasu kupiłem niemalże bliźniaczy fotel (tyle, że brązowy). Jest tak kapitalny, iż postanowiłem do drugiego mieszkania kupić podobny - tyle, że czarny.
Polecam szczególnie : Ambasador, Orion, Meteor, Artus. Ceny wahają się od 690-1400 zł (choć na danym modelu może to być różnica rzędu nawet 400zł - w zależności od dokonanego wyboru - skóra dwoina/licowa....), zatem niewygórowane to kwoty za wygodne granie.
Dodatkowo kilka gier. Nie są to może topowe produkcje, ale tych nie brakuje na mojej półce, zatem zaatakowałem inny segment - choć
Singularityznacząco się tu wybija.
30 days of night, jest tuż obok,
Rec*, Rec* II, oraz
29 weeks laterjest moim ulubionym horrorem (no, jest jeszcze
Brains dead), zatem kupiłem sobie figurkę głównego złego.
Są 4 figurki z owej serii. Co ciekawe, wystarczy kupić trzy z nich, a części czwartej (tego nienażartego bachora), które są rozdzielone pomiędzy poszczególnych bohaterów, otrzymujemy niejako w formie bonusu.