Divinity jest bardzo dobre, zwłaszcza na dwie osoby (jest lokalne multi), w Titanfalla jeszcze nie grałem, ale z opinii i recenzji wynika, że to czarny koń tej jesieni.
Cytat: Mnichu w Grudnia 03, 2016, 13:39:47 pmDivinity jest bardzo dobre, zwłaszcza na dwie osoby (jest lokalne multi), w Titanfalla jeszcze nie grałem, ale z opinii i recenzji wynika, że to czarny koń tej jesieni.Titan ma jakąś kampanię single czy to głównie multi sieka? Z tego co pamiętam "jedynka" swego czasu poległa przez położenie nacisku na multi i totalne olanie singla.
Ma singla na jedno-dwa posiedzenia. Ale za to bardzo dobrego.
Czemu z żółtego zrobili murzynka?
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Świadomość, że istnieje sprzęt, na którym mógłbym grać w to po ludzku jakoś skłania mnie ku PRO. Wiem jednak, że nie mając telewizora 4K karmiłbym tylko raka. Co robić?
Widziałem ostatnio w Saturnie miły zestawik konsoli z Guardianem. Zestaw kosztuje 1500 zł i właściwie brałbym z miejsca, gdyby nie te spadki animacji na zwykłym modelu. Świadomość, że istnieje sprzęt, na którym mógłbym grać w to po ludzku jakoś skłania mnie ku PRO. Wiem jednak, że nie mając telewizora 4K karmiłbym tylko raka. Co robić?
I ktoś brudnymi łapkami tykał tego pada.
Właśnie. Nie znoszę wymieniać się padami, więc co dopiero dziedziczyć po kimś.
Jak zależy Ci na nówce to bierz pro, zawsze to jakaś grafika niby lepsza w 1080p albo płynniejszy framerate.
Mimo wszystko pozostanę nieprzekonanym. Po prostu wolę nówkę. Nawet w czasach gdy ciułałem grosz do grosza wolałem przyoszczędzić i kupić nowy sprzęt. Jestem po prostu spokojniejszy, bo ludziom nie można ufać (rzucającym paczkami kurierom też nie, ale nic tu człowiek nie poradzi).
Ukanio możesz zaufać bo masz sprzęt jak ze sklepu