Cytat: Johnny B. Goode w Listopada 03, 2011, 16:43:57 pmZrobię podpinkę. Wpis.
Moje ostatnie zakupy:
To co, napierdaamy dzisiaj w tego Bf'a??
Więcej jak u nas.
Jezusie, Master ty masz 40 lat i lysa glowe???
Wygląda jak tani plastik, i to strasznie.Nie wgniata się?
@kun, prart:Te słuchawki można podłączyć do innego urządzenia, niż ps3? Działają bezproblemowo z komputerami osobistymi (komunikacja jedynie przez usb, bo nie mają tzw. "bazy")? Jeśli nie, to słabo widzę wydatek 400 PLN do jednego urządzenia. Co więcej, spotkałem się z opinią o zakłóceniach dźwięku i szumach, gdy w bliskim otoczeniu znajduje się aktywny router wi-fi. Macie w tej materii jakieś uwagi?Luźna uwaga - wystające pałąki powodują, że gracz wygląda jak kosmita z planu filmu klasy B
Można podłączyć do peceta bezprzewodowo - działa z Win7 od razu, beż żadnych kombinacji (sprawdzałem) i podobno z MacOS tak samo (czytałem).Co do zakłóceń - ze dwa razy mi coś tam zatrzeszczało, to fakt, ale nie wiem co bylo powodem. Router mam jakiś metr od dongla USB. Chyba zmienię kanał transmisji.
cherbata
Miał napisać "herbata" ale wolał cherbata. Czyli, że taka herbata z puszczeniem oka.
Cytat: prart w Listopada 07, 2011, 14:23:02 pmMiał napisać "herbata" ale wolał cherbata. Czyli, że taka herbata z puszczeniem oka. Łoker zajarzył i dlatego się uśmiecha
Napaliłem się na E3 na tę konsolkę dla plebsu i jak się pojawiła to kupiłem + karcioszka 4GB
Cytat: Ogur w Listopada 04, 2011, 18:38:38 pmŚwietna ta okładka "Władcy....". Aż sam się skuszę.
Cieszę się, ale wolę wydać na gry te 200zł niż na świecący się plastik w konsoli.