Cytat: andryush w Czerwca 21, 2013, 23:05:43 pmNo ogólnie to bajer. Ile taka przyjemność kosztuje?)Pewnie tyle co lodówka wysadzana kryształami.
No ogólnie to bajer. Ile taka przyjemność kosztuje?)
malym chujem
jak z siusiaka
Cytat: CancerPL w Czerwca 21, 2013, 17:33:06 pmmalym chujemCytat: CancerPL w Czerwca 21, 2013, 23:57:50 pmjak z siusiakaKażdy post to o kutasach piszesz. Dziwne.
Wszystko, czego nie ma Cancer albo nie sprawdził Cancer jest wg niego do niczego, więc bym się nie przejmował.
gniazdko elektryczne
Swoją drogą mam nadzieję, że masz w domu zmiękczacz do wody.
Cytat: el becetol w Czerwca 22, 2013, 08:44:37 amgniazdko elektryczneNo to jakieś przebicie i po bececie
Cytat: Iras w Czerwca 22, 2013, 10:14:18 amSwoją drogą mam nadzieję, że masz w domu zmiękczacz do wody.Też w sumie o tym pomyślałem. Bez filtra, to w zależności od jakości wody i wykonania rozprowadzenia rurek "windy", po pół roku wewnętrzna instalacja tego rozbudowanego prysznica rzeczywiście może stracić drożność.
Przeceny w Croppie
Jak o rękawek to po prostu sie tak zawinęły, normalna podkoszulka to jest przecie!
Przed chwilą kupiłem ostatnią konsole do mojej kolekcji czyli Xboxa w stanie praktycznie jak nowy plus Splinter Cell 1 i 3, Forza 1, Colin 3 i jakiś badziew typu Rainbow Six 3. Cena 150 zł .
Soul nosi PROSTO
typowe starochłopskie t-shirty, oczywiście po to by jego włosów spod pach nie było widać
Chyba trzeba się do croppa kopsnąć.