Nie, odwiedziłem rodziców w Niemczech.
Poka coś na Teefury zakupił!
Fajne koszulki (przygarnąłbym tę z Okami). No ale trzeba zadać obligatoryjne pytanie: ILE TY MASZ LAT?
W outletach i lumpexach czasam trafiają się naprawdę zacne ciuszki, tylko trzeba dobrze pogrzebać.
Właśnie do tego między innymi stworzone są kobiety:D Odkąd jestem z moją to kupiła mi tyle zajebistych taniutkich, nieraz jeszcze ometkowanych rzeczy w lumpie, że aż mi wstyd że kiedyś wydawałem tyle hajsu na ubrania.
Właśnie do tego między innymi stworzone są kobiety:D
Cytat: szafa w Lipca 31, 2013, 18:23:33 pmWłaśnie do tego między innymi stworzone są kobiety:D No właśnie znam taką jedną maniaczkę outletów i lumpeksów, w Szczecinie to chyba zna cała topografie tych najlepszych.
Często na allegro można spotkać takie aukcje.
W Biedronce za 24,99pln, a dodać należy że to nowość
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Preorder
Co do tego Dałn of Łor mam kose z MS, bo żeby odpalić w ogóle kampanie wymagane jest zalogowanie do Windows Live, a jak sie logowałem na moje konto to nie mógł pobrać profilu i nie dało się gry odpalić. Co za poj**y w tym MS
Sigur Ros
Steven Wilson - Grace for DrowningSigur Ros - ValtariPink Floyd - AnimalsPink Floyd - A Momentary Lapse of Reason
Znajomy był na ich koncercie i trochę się zawiódł. Po paru utworach zrobiło się monotonnie i ledwo wytrzymał monorytmiczny "jazgot". O wiele lepiej sprawdzają się w domowym odsłuchu.
Republika - MasakraDavid Lynch - The Big DreamSteven Wilson - Grace for DrowningMarillion - MarblesTom Waits - Bad As MeThe Flaming Lips - Yoshimi Battles the Pink RobotsThe Flaming Lips - The Soft BulletinSigur Ros - ValtariPink Floyd - AnimalsPink Floyd - A Momentary Lapse of Reasonwszystko na winylu : ) zdjęcie zrobie jak będę miał dostępny aparat.
Cytat: Kert w Sierpnia 06, 2013, 11:51:12 amZnajomy był na ich koncercie i trochę się zawiódł. Po paru utworach zrobiło się monotonnie i ledwo wytrzymał monorytmiczny "jazgot". O wiele lepiej sprawdzają się w domowym odsłuchu.Osobiście nie byłem, ale podobną rzecz przekazał mi mój znajomy, coś w tym jest. W domowym odsłuchu są za to super.