Walking Dead jest w promo na psn
Będę musiał błysnąć niczym Sylvan ponieważ mam fetysz na pudełkowe wersje btw 60zł więc chyba nie jest tak źle...
Mam identyczną myszkę. Można wiedzieć ile dałeś? Ja 240 z przesyłka z niemiec. Jedyne co w niej dolega, to szybko psujące się klikanie kółeczka :< Ale 3 letnia gwarancja robi swoje.
270zł "promocja"
miałem znów powrócić do MX Revolution, ale ostatecznie ta bardziej przypadła mi do gustu, znacznie lepiej będzie spisywać się w grach...
No ludziska M$, to jest prawdziwy pokaz klasy, włączyłem szrota rozpocząłem aktywowanie konsoli krok, po kroku hah ładnie połączyłem z netem, aż doszło do momentu aktualizacji, która kończy się na 81% i ani drgnie WTF !?!? próbowałem wszystkiego łącznie z bzdurami M$
http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-one/system/offline-system-update-diagnostic-tool a przecież ja chce tylko włączyć konsole, czy tak dużo wymagam od Microsoftu
Można w ogóle ominąć aktualizację podczas pierwszego uruchamiania, bo nigdzie nie widziałem czegoś takiego jak "skip" , haha cóż wiedziałem, że ten zakup to nie jest dobry pomysł, wiecznie coś