Ciężko mi ocenić czy jest lepsza czy gorsza, na pewno jest to bardzo dobra firma(tak jak i HPI), która przede wszystkim wie co robi jeśli chodzi o modelarstwo RC, niestety nie miałem styczności z modelami od nich. Osobiście mogę Ci polecić HPI, bo z ich modelami mam styczność i jestem bardzo zadowolony, więc na pewno również się nie zawiedziesz. Z częściami do Tamiyi nie powinno być problemu, ale zawsze warto zapytać w sklepie jak to wygląda dokładnie. Jakie modele bierzesz pod uwagę?
Gdzie ty tym jezdzisz wujek?
Wszędzie gdzie się da, łąki, pola, parki, w lesie, jest u nas też tor gdzie jeżdzą crossami, więc można poskakać, najważniejsze żeby było dużo miejsca. Ostatnio jeździłem przed centrum handlowym po asfalcie(którego raczej unikam) ale były pokazy i gość który to organizował prosił żebym przyszedł bo był ciekaw Baji jak sobie radzi. Myślałem też nad modelem na asfalt, ale wtedy mam do wyboru tylko parkingi przed hipermarketami i to raczej w porach nocnych jak są puste, więc muszę to przemyśleć czy warto.
W galeriach handlowych sa tory nawet. W Blue City na Jerozolimskich cos takiego istnieje. A tak to pewno na jakis boiskach w podstawowce.
W większych miastach może coś takiego jest, u mnie nie. Zresztą te tory są pewnie dla elektryków bo nie hałasują i są dość niewielkich rozmiarów. Mnie by do hipermarketu nie wpuścili.
Ostatnio na tych pokazach ochroniarz się do mnie przyje**ł, że mu takie małe kamyczki rozjebałem na cały parking.