Jak byś się odnosił do jednego konkretnego filmu to jeszcze spoko. Ale takie uwagi są kierowane do mojego sposobu pracy, który jest niby olewawczy, a kariera opiera się jedynie na weselach. Więc to już podchodzi pod szarganie opinią i zniesławienie. Może kilka osób zrozumie, że chciałeś mi dogryźć, ale 3/4 forum czy ktoś nowy pomyśli "o może faktycznie, taki z niego chałturnik, w końcu obydwoje piszą tu od kilku lat więc się znają" i taka osoba będzie miała wyrobioną opinię i mi nie wejdzie nawet stronę.
Nie chcę cię martwić, ale próbki twojej pracy, które tu wrzucałeś, nic ponad niskich lotów chałturę nie prezentują. Osiągnij przynajmniej poziom i dopiero zacznij się tytułować "filmowcem" z własnym "studiem filmowym", bo póki co jesteś miernym amatorem, który biega z kamerą i robi wesela. Na forum jak na razie mamy co najmniej dwóch fotografów i ani jednego filmowca.
Wonderdream mają pakiety 2-3 razy droższe od moich cen więc fail.
Poza tym oni filmują na 2-óch operatorów, a ja z taką ofertą wchodzę w pełni dopiero w tym roku.
Szmajdzik coś kiedyś z wesela wrzucał i pamiętam tylko latające majtki - raczej żenia.
Nigdy nie miałem na filmie żadnych majtek.
Technicznie ujęcia i montaż też prezentowały się znacznie gorzej (i to się odnosi również do tego, co ma obecnie na vimeo).
"JESTĘ EKSPERTĘ" A nie widziałeś żadnych makrobloków?
Fryzura i muzyka to raczej wybór tych na filmie.
Słuchajcie Irasa, a daleko zajdziecie.
Na forum jak na razie mamy co najmniej dwóch fotografów i ani jednego filmowca.
A to spoko, teraz wiem, że trollujesz.