Byłem na tym GAMINGFORCE i spoko wszystko, full wypas, itd., ale... [i tu proszę mocno, mocno ścisnąć zwieracze, bo to nie moja wina, że nie wiem]... jak się korzysta z ftp co oni tam podają, bo oni coś tam piszą i ni wała nie czaje jak tam wejść i coś ściągnąć Taki już jestem - kompletny brak instynktu pececiarza ...
huh
Maly tutorial:
1. Sciagnij jakas starsza wersje AbsoluteFTP [do nowszych cracka nie znalazlem]
2. Znajdz interesujacy Cie ftp na forum gf
3. Odpalasz AbsoluteFTP, powinno Ci odrazu wyskoczyc menu "Connect", narazie nie ma tam twojego wybranego ftpa wiec klikasz na "New Session" i wpisujesz wszystko jak jest podane na pierwszej stronie ftpa. Oczywiscie w user name wpisujesz swoja ksywke ktorej uzywasz na forum gf. Spokojnie, to robi sie tylko raz dla danego ftpa. Jesli wszystko wypelniles to klikasz ok a pozniej laczysz sie z nim [dwa razy klikasz albo naciskasz enter gdy jest podswietlony;b]
4. Czekasz az sie polaczy i zweryfikuje twoje dane i haslo.
5. Po chwili sciagnie sie lista katalogow, wybierasz ten ktory Cie interesuje [np. "Video Game Music] i pokaze Ci sie dluuuuuuuuga lista dostepnych albumow [zazwyczaj oczywiscie; polecam ftpa Akumajo Alucard'a]. Szukasz tego co potrzebujesz i metoda drag&drop przeciagasz wczesniej otworzonego miejsca na twoim kompie. Chwilka laczenia i zaczyna sie sciagac.
6. Teraz wchodzisz do tematu danego ftpa i piszesz posta w ktorym mowisz co zaczynasz sciagac i dziekujesz [to jest raczej konieczne; nie robienie tego moze Cie kosztowac bana na tego ftpa]
-sciaganie w kazdej chwili mozesz przerwac klikajac na "Cancel", aby pozniej sciagac od przerwanego momentu wrywasz polaczenie z ftpem i laczysz sie jeszcze raz a pokaze Ci sie menu wyboru
+zacznij sciagac teraz
+zostaw na pozniej
+nigdy nie kontynuuj sciagania
Milego FTPowania ą!