Typowy gracz srednio zna sie na pilce. Chce sie dobrze bawic. I tyle go obchodzi. To jest cel dla EA. I na tym polu byli, sa i beda najlepsi.
Ale ja oczekuje czegos wiecej. Nie chce miec wszystkiego podanego na zlotej tacy. Nie chce zeby kazdy mecz byl mega efekciarski.
sorry, ale pieprzenie po prostu. W czym fifa taka mega efekciarska ?
Np w tym ze spora czesc akcji konczy sie sam na sam z bramkarzem. W dodatku latwo je wykonczyc strzalem finezyjnym albo lobem.
Masa absurdalnych, przy tym skutecznych trikow.
No i to slynne przepychanie sie zawodnikow. Efektowne, ale gracz ma na to ograniczony wplyw.
Sam na sam, ofc zdarza się jak drugi gracz czyli obrońca robi coś przez nieuwagę, jak trzymasz ciągle X to nic dziwnego że sam na sam ciągle akcje są, w 2010 fifa world cup lob już nie jest tak prosty( a w sumie dużo zależy od wyjścia bramkarza ), a co do trików, same w sobie są trudne do opanowania, ten przykład gola w rzeczywistości przecież też jest możliwy ale mało kto go robi ( że tak powiem na scenie "podwórkowej" widziałem go parę razy ;P ) Przepychanie, hmm, ja z tym problemu nie mam, jak widzę że jest ciężko biec bark w bark z obrońcą to robię zwód i cofam się lekko. Mnie tam wasze błędy nie trafiają, ale może dlatego że jakoś tako sobie online radzę
Mnie zaczęła Fifka wkurzać hmmm schematami, które opanowane przez wprawnego gracza w 99% kończą się bramką. Zawsze byłem fanatykiem PES'a i nadal mam nadzieję, że seria w końcu wróci na tron!
Jeżeli ta część okaże się tą w końcu dobrą, to może za rok pobiją Fifkę, bo sprzedać sprzeda się pewnie gorzej, z ocenami będzie różnie.