O piłce mam podobne zdanie co Nakimushi, szczególnie denerwują mnie częste dziwne strzały, takie trochę z dupy, piłkarz lekko piłkę dotyka, a ta dostaje kopa jakby to R Carlos w nią uderzył.
boban chcesz prawdziwej symulacji ? Podczas takiej nie wpada 10 bramek na mecz, gdzie tak naprawdę gramy 15 minut. Podczas której opanowanie piłki nie jest tak proste jak w PES czy Fifa, gdzie drybling między piłkarzami udaje się tak naprawdę tylko nielicznym. W prawdziwej piłce mamy walkę o piłkę, w Fifie to trochę lepiej wygląda, ale dośrodkowania, rzuty rożne, ten element jest dalej wszędzie żałosny wręcz. W prawdziwej piłce masz morale, kiedyś w fife coś z tym próbowali, nie pamiętam w której części. Liczy się zmęcznie, psychika, próżno szukać takich rzeczy w grach. Mogą kolejne fify i PESy usprawniać jak mogą, ale pewnych rzeczy nie dodadzą, bo gracze tego nie chcą, one mają nas bawić, a nie frustrować. Dalej mam nadzieję na walkę, piłka to twarda gra, zapowiadana tak szumnie walka w powietrzu w fifie okazała się tylko draśnięciem o ten temat.