Nie słuchaj Lupiego, Uncharted 3 jest prawie tak fajne jak dwójka.
Oby 4 była całkowicie inną grą.
Cytat: windomearl w Maja 13, 2014, 08:19:40 amOby 4 była całkowicie inną grą.Wątpię, ale zawsze miło jest się pozytywnie zaskoczyć.
Cytat: Kert w Maja 13, 2014, 12:23:43 pmCytat: windomearl w Maja 13, 2014, 08:19:40 amOby 4 była całkowicie inną grą.Wątpię, ale zawsze miło jest się pozytywnie zaskoczyć.Najlepiej jakby była grą piracką open-world o przygodach Francisa Drake'a.
Pierwsze oczywiście.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
NFS Rivals i NFS Hot Pursuit lub którykolwiek z dużych Motorstormów. Trust me.
Nie wiem, ciężko ogarnąć w gąszczu remasterów Nie wiedziałem, że chodzi tylko o gry na ps4. W takim razie ostatni NFS jest bardzo dobry i tego polecam. Nie grałem dużo, ale to gameplay i felling w stylu HP.
Ludki, narzeczona chce pociorać na PS3, jej wymagania to: tematyka sci-fi, najlepiej zabijanie kosmitów, "tak, żeby można było się wyżyć po 12 godzinach w robocie". Coś polecicie? Najlepiej FPP, ale Uncharted też lubi, więc od biedy TPP przejdzie.
Ludki, narzeczona chce pociorać na PS3,
Dead space, mass effect
Serious Sama jej zapodaj. Chyba że PC odpada to nie wiem, ale Sam nie ma wymagań.
Resistanance, Killzone, Vanquish, Transformers War oraz Fall of Cybertron.
Vanquish nie jest przyjemny jak sie nie ma skilla
teraz tylko czekać na większy bebzol
Svon nie ma plusa. I kiedy niby byl, bo ja tez nie mam?
Tyle gier za polowe tej ceny a ten poleca gierke multi do grania singla
Na razie na nic się nie zdecydował i nie odpowiadało mu,
bo sram na e-dystrybucje
Cytat: svonston w Września 16, 2014, 10:34:30 ambo sram na e-dystrybucjeToć zrób dla duperki wyjątek.