Dostałem kod na plusa
Cytat: Wojtq w Listopada 05, 2012, 11:51:51 amDostałem kod na plusaGdzie? Przysłali na e-mail, w pudełku z grą, czy na pss? Z ciekawości pytam.
CytujFrom November 7th PlayStation Plus subscribers will have access to Crysis 2, Ratchet and Clank all 4 One and Cubixx HD z fejsika
From November 7th PlayStation Plus subscribers will have access to Crysis 2, Ratchet and Clank all 4 One and Cubixx HD
Po grzyba im moja karta na 30-dniowy trial, pytam się?
W ogóle po zainstalowaniu nowego PS dostałem jakimś cudem na konto 18zł. Miła niespodzianka a zarazem przeraża funkcjonalność tej usługi
W internetach przeczytałem że muszę zmienić limity transakcji internetowych. Zobaczymy może zadziała, a co do tego kodu to coś tam jest napisane o przedłużeniu tego abonamentu, mam nadzieje, że mi nie weźmie kasy na dodatkowe dni plusa.
Cytat: Devilek w Listopada 05, 2012, 22:42:55 pmW internetach przeczytałem że muszę zmienić limity transakcji internetowych. Zobaczymy może zadziała, a co do tego kodu to coś tam jest napisane o przedłużeniu tego abonamentu, mam nadzieje, że mi nie weźmie kasy na dodatkowe dni plusa.Tez mam z mbanku, co tam pozmieniałeś dokładnie?
Cytat: Tomasz w Listopada 07, 2012, 09:50:34 amCytat: Devilek w Listopada 05, 2012, 22:42:55 pmW internetach przeczytałem że muszę zmienić limity transakcji internetowych. Zobaczymy może zadziała, a co do tego kodu to coś tam jest napisane o przedłużeniu tego abonamentu, mam nadzieje, że mi nie weźmie kasy na dodatkowe dni plusa.Tez mam z mbanku, co tam pozmieniałeś dokładnie?Limit transakcji online a dokładnie kwotę bo masz teraz ustawione pewnie na 0 zł i musisz dać więcej, ja dałem 10 zł i przeszło.Wchodzisz w karty, parametry i tam masz modyfikuj.
Cytat: Devilek w Listopada 07, 2012, 09:53:48 amCytat: Tomasz w Listopada 07, 2012, 09:50:34 amCytat: Devilek w Listopada 05, 2012, 22:42:55 pmW internetach przeczytałem że muszę zmienić limity transakcji internetowych. Zobaczymy może zadziała, a co do tego kodu to coś tam jest napisane o przedłużeniu tego abonamentu, mam nadzieje, że mi nie weźmie kasy na dodatkowe dni plusa.Tez mam z mbanku, co tam pozmieniałeś dokładnie?Limit transakcji online a dokładnie kwotę bo masz teraz ustawione pewnie na 0 zł i musisz dać więcej, ja dałem 10 zł i przeszło.Wchodzisz w karty, parametry i tam masz modyfikuj.Ja mam od 5 do 9999 i dalej nie chce mi przejsc
Jest gdzies mozliwosc sprawdzenia do kiedy ma sie aktywnego plusa?
na dowolnej grze z PS+, wejdź w informację będziesz miał termin ważności
dzięki za odp. to mam jeszcze jedno pytanko tak dla jasności czy dobrze to ogarniam .. czyli z 1 psn+ mogą korzystać 2 systemy ps3 oraz 1 psVita?
W grudniu Vanquish i Limbo (2 z 3). Na Vanquisha ostrzyłem sobie zęby od dawna