Witajcie naznaczeni plusem
Postanowiłem w końcu nie tworzyć nowego wątku o PS+ (chyba, że zajdzie taka potrzeba) i przedstawić Wam tutaj pewien pomysł który chciałbym z Wami zrealizować.
Na stronie głównej (
www.gameonly.pl jakby ktoś nie wiedział) będą pojawiać się regularnie mini recenzje ekskluzywnej zawartości PS+ z danego miesiąca. Będą to krótkie recki wszystkich 4 gier plus opis i zdanie na temat reszty dodatków (czy warto, jak sie prezentuje itp). Jednak chciałbym, abyście w miarę chęci i możliwości dorzucili się do tego cyklu. Artykuły te będą pojawiać się zwykle około połowy danego miesiąca, najpóźniej do 15, tak aby użytkownicy mieli czas na zapoznanie się z naszym zdanie na temat gier z danego miesiąca i mieli jeszcze czas ew. kupić sobie abonament.
Dlaczego w połowie miesiąca? Chcę dać Wam czas, jako użytkownikom forum i graczom, żebyście mogli wyrazić swoją opinię na temat contentu z obecnego miesiąca. Czy to będzie w formie komentarzy w tym czy innym wątku, czy też nawet krótkich recenzji od poszczególnych z Was. Każdy będzie miał prawo się wykazać w tej kwestii. Najlepsze komentarze i opinie na ten temat będę publikował wraz z artykułem w formie cytatów podając nick osoby z forum. Jeżeli czujecie się na siłach możecie również napisać własną, krótką mini recenzję lub nawet parę zdań o każdej grze. Może być także o jednej, która akurat Wam się spodobała lub którą chcielibyście zbesztać (bez przesady). Najlepsze teksty będą dołączane do artykułu. Będzie to pierwszy i (mam nadzieję) nie ostatni cykl artykułów, w którym będą brać udział czytelnicy i użytkownicy forum (czyli jedni i Ci sami mam nadzieję
).
Oczywiście jeżeli wykażecie rekordowo zerowe zainteresowanie tym tematem i nie będziecie chcieli aby wasze zdanie/opinia znalazły się w publikacjach na tym serwisie to nic się nie dzieje. Artykuł ten i tak powstanie. Jednak to co macie do powiedzenia jest dla nas ważne.
Pozdro