0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
CytatFinding_Beacon said: I heard the rumor(got a tip with a link to a german forum) that the EU servers got moved to the states for days and I looked it up, and it actualy appears that the IP adresses belong to EA in california. Apperently the battlefield europe servers , previously located in The Netherlands , all got migrated to the USA server park @ the server migration last week ? In my opinion it is ABSOLUTELY RIDICULOUS , that the servers WE PAY FOR , as server renters and as normal bf3 customer, get moved to a place that adds a lot of ping for us ! What used to be EU servers now end up in either California(Redwood city?) or Virginia! (Richmond?).This xbox europe server :http://bf3stats.com/server/360_eca77c74-c039-493c-8a77-a6f03b8eabe3 and according to GEO-IP kind of services it all apears to be here , and that information seems to be correct as it even states EA as the provider...http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-AV4EPI8S.jpg Well EA ,care to explain ? Edit : according to the windows tracert command line tool it goes to an ISP in sweden(stockholm) first and after that it jumps to that EA ip @ redwood city.
On January 28/29, we are migrating our Battlefield 3 console servers to optimize our online service.
Witam. Poszukuje chętnej osoby do pomocy online.Dokładnie o 2 baretki. Chodzi o adwersarza i 3 premie za zabójstwa. Niestety normalnie się w moim przypadku nie da. Kolesie są dla mnie za mocni.A ja w takie strzelanki nie jestem za mocny.
PS3 Premium members: March 5thX360 and PC Premium members: March 12thPS3 players: March 19th
Z fejsa odnośniee premiery End Game:CytujPS3 Premium members: March 5thX360 and PC Premium members: March 12thPS3 players: March 19thGramy jutro? Dla Was mogę odpuścić na chwilę Ni no Kuni
A niech spierdalaja..
zmianie telefonu.
Cytat: Ryo w Marca 06, 2013, 11:42:45 am zmianie telefonu.Co kupiłeś?
Cytat: CancerPL w Marca 06, 2013, 11:12:09 amA niech spierdalaja..Grasz dzisiaj? Podaj mi nr do siebie, bo mi wyjebało po zmianie telefonu.
Cytat: Ryo w Marca 06, 2013, 11:42:45 amCytat: CancerPL w Marca 06, 2013, 11:12:09 amA niech spierdalaja..Grasz dzisiaj? Podaj mi nr do siebie, bo mi wyjebało po zmianie telefonu.a Ty masz stary?
Cytat: CancerPL w Marca 06, 2013, 13:55:12 pmCytat: Ryo w Marca 06, 2013, 11:42:45 amCytat: CancerPL w Marca 06, 2013, 11:12:09 amA niech spierdalaja..Grasz dzisiaj? Podaj mi nr do siebie, bo mi wyjebało po zmianie telefonu.a Ty masz stary?Żadnego nie mam.
Cytat: Ryo w Marca 06, 2013, 14:09:23 pmCytat: CancerPL w Marca 06, 2013, 13:55:12 pmCytat: Ryo w Marca 06, 2013, 11:42:45 amCytat: CancerPL w Marca 06, 2013, 11:12:09 amA niech spierdalaja..Grasz dzisiaj? Podaj mi nr do siebie, bo mi wyjebało po zmianie telefonu.a Ty masz stary?Żadnego nie mam.jak to nie masz? to na priv mam wysłac?
Mam też Headseta 7.1 więc dzisiaj wypróbuję
Cytat: Ryo w Marca 06, 2013, 14:54:21 pmMam też Headseta 7.1 więc dzisiaj wypróbujęKtórego? Ten najnowszy dedykowany od Sony?
Czemu ja takich prezentów nie dostaję
Za malo kotletow wpierdalasz.
Siemka, odkopuję, bo mój kumpel prosił bym zapytał graczy PC Master Race co jest wymagane by grając w BF3 na PC móc rozmawiać z innymi? Jakiś dodatkowy program jest potrzebny, czy gdzieś w opcjach się włącza po prostu majka?
Grę odpalasz z poziomu battleloga w przeglądarce. Masz tam opcje dodania znajomych do czatu głosowego (wtedy słyszycie tylko siebie, bez randomów z gry) w prawym dolnym rogu. Do gadki wystarczy zwykły HS za 20zł