Lol. Dałbym sobie rękę uciąć, że napisałem posta, że lista będzie po moim powrocie z pracy. :]
Po kolei.
1:18 - ziomy z M4 (którego w marines używają chyba tylko oddziały specjalne) i M16 nie mają żadnych przyrządów celowniczych na karabinach. Mają co prawda muszki, ale brakuje szczerbinek i z celowania dupa. Zabawne jest również to, że jedynie postać gracza ma optykę na swojej broni.
1:44 - może się czepiam, ale w BC2 było to dobrze zrobione. Chodzi mi o to, że postać opuszczała lufę broni w dół, kiedy celowaliśmy do swoich.
3:29- w M4, po wystrzeleniu wszystkich naboi, zamek zatrzymuje się w tylnym położeniu (zamek to takie coś, co wpycha nabój do lufy - tak w skrócie
). Po włożeniu pełnego magazynka naciska się taki śmieszny przycisk z lewej strony i zwalniamy wtedy zamek - et viola - można walić dalej. Na trailerze marine uparcie repetuje karabin dźwignią za każdym razem.
7:38 - miałem kiedyś identyczny setup kamizelki jak przedstawieni tutaj żołnierze i wiem, że za chu** by nie wszedł do takiego niskiego kanału, problem człowieka-gumy już omówiłem.
9:21 - koleś wystrzelał wszystkie pestki z M4, załadował nowy magazynek - licznik nabojów wskazuje liczbę 31.
Dodatkowo zupełny brak odrzutu.
Celownik optyczny nie działa jak powinien - powiększa się cały ekran i widać muszkę, a powinno to wyglądać tak:
Auta wybuchają od ostrzału z broni ręcznej.