Cytat: CancerPL w Grudnia 07, 2011, 17:49:06 pmeee widzieliście szturm na podboju na nowych mapach? Ale pokombinowali Nie. O co kaman?
eee widzieliście szturm na podboju na nowych mapach? Ale pokombinowali
Właśnie grałem na Wake Island i znalazłem figurkę Tyranozaura na skałach Potem Cancer wrzuci fotę.
[img]http://i.imgur.com/56LrU.jpg[img]Wszystkie punkty przejęte, a czterech (wcześniej pięciu) na żurawiu kampi. <ok> No i zwracam uwagę na zajebistość grafy.
Wszystkie punkty przejęte, a czterech (wcześniej pięciu) na żurawiu kampi.
Cytat: Ogur w Grudnia 07, 2011, 22:05:00 pmWszystkie punkty przejęte, a czterech (wcześniej pięciu) na żurawiu kampi.Pierwsze miejsce gdzie patrzę jak gram snajperem - żurawie. Dzisiaj z Canceren skasowałem 2 gości pod rząd na 216 headshot.
Some of you may remember DICE confirming that all Back to Karkand maps would have 3 and 5-flag conquest variants on console. Unfortunately, the recent release of this new expansion has proven that this is not so. In the case of the beloved Battlefield 2 map, Wake Island, where many fans are used to battling over the traditional 5 flags, it has many console players upset that only 3-flags have been included. Gustav Halling explains, “We tried it, Wake, 5 flags, 24 players=1on1 at the flags. The other maps have 2 setups for console. BF43 Wake was 25% smaller.” So, apparently, the Battlefield 1943 version of Wake Island was 25% smaller, meaning it was more feasible to have 5 flags with 24 players. When asked why console players simply didn’t get the 25% smaller version of Wake Island, Halling responded, “If you want smaller maps play BF1943, BF3 is about epic warfare.”Fortunately, it seems like we might see some changes that many fans have been asking for in the near future. When asked if it would eventually be possible to play on the same map twice, switching sides after each round of a game-type, Halling answered, “it’s coming but requires a backend restart. So, next planned maintenance. So, next week tuesday as the latest.” It’s only fair that teams are allowed a chance at payback!
Cytat: Ryo w Grudnia 07, 2011, 20:49:07 pmWłaśnie grałem na Wake Island i znalazłem figurkę Tyranozaura na skałach Potem Cancer wrzuci fotę.Heh. Widać poukrywali easter eggi na tej mapce w większej ilości.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: Ogur w Grudnia 07, 2011, 22:05:00 pm[img]http://i.imgur.com/56LrU.jpg[img]Wszystkie punkty przejęte, a czterech (wcześniej pięciu) na żurawiu kampi. <ok> No i zwracam uwagę na zajebistość grafy.Lol, prawie jak PC
Tekstura jak w HL1.
Cytat: Ogur w Grudnia 07, 2011, 23:54:20 pmTekstura jak w HL1. Mówilem Jinowi, ze ch**owa ta tekstura ale nie chcial mnie sluchać. Chciał mieć pamiątke a bał sie pozycje zmieniać bo smierć przychodzi z nienacka na HC
Nowa generacja konsol nie jest potrzebna.
Na 32" nie wygląda tak tragicznie jak na screenie Ogurka.
Takie tam zdjecie z wakacji
Taaa, a w reklamie BF3 pada pytanie "To gra, czy film?".
Przecie to jest pewno na takim zadupiu gdzie nikt nie chodzi (przynajmniej nie powinien XD)
@RyoZ wiadomych powodów.
No to może Blueray brudny i ci nie doczytuje tekstur
Cytat: Magiq w Grudnia 08, 2011, 11:01:19 amNo to może Blueray brudny i ci nie doczytuje tekstur To u Cancera. U mnie tekstura wyglądała wyjebiście
Cytat: Ryo w Grudnia 08, 2011, 11:03:50 amCytat: Magiq w Grudnia 08, 2011, 11:01:19 amNo to może Blueray brudny i ci nie doczytuje tekstur To u Cancera. U mnie tekstura wyglądała wyjebiście No i wszystko jasne