Ponoć tutaj będzie stream na żywo z konferencji Sony http://tgs.playstation.jp/
The live stream will start at 1pm local time on September 16, which is equivalent to 5am UK time and 6am Central European Summer Time that day, or 9pm PDT on September 15 with a corresponding 1am EDT timeslot for viewers in the Americas.
CytujThe live stream will start at 1pm local time on September 16, which is equivalent to 5am UK time and 6am Central European Summer Time that day, or 9pm PDT on September 15 with a corresponding 1am EDT timeslot for viewers in the Americas.6 rano, bleh, ja nie wstaje.
KH 3, Persona 5, Versus i umre szczesliwy, ale niestety raczej na to pierwsze nie ma co liczyc
Dosłownie przed kilkunastoma minutami Capcom zapowiedział podczas konferencji na Tokyo Game Show, kolejną produkcję - przed Wami Asura's Wrath. Za grę odpowiedzialne jest studio CyberConnect2, które ma na koncie między innymi serię .hack, oraz kilka produkcji osadzonych w uniwersum Naruto. Na pierwszym gameplayu mogliśmy zobaczyć jak główny bohater walczy z całym legionem napierających przeciwników. W zadaniu tym wspomagali go potężni bogowie, których w krytycznych (i nie tylko) momentach będzie można przyzywać. Tytuł czerpał będzie garściami z mitologii i religii Wschodu, co symbolizuje między innymi gigantyczny posąg Buddy w przestrzeni kosmicznej, który możecie zobaczyć w galerii. Gatunkowo będziemy mieli do czynienia z hack-and-slashem, choć póki co tytuł jest jeszcze we wcześniej fazie produkcji.Kazuhiro Tsuchiya, producent gry, potwierdził przy okazji, że Asura's Wrath będzie hulać na silniku Unreal 3, co ma zagwarantować niespotykane dotąd doznania. Tytuł pojawi się zarówno na PS3 i Xboksa 360. Kiedy? W niedalekiej przyszłości...
No to zaczynamy
Gdy pokazują trailery nie mam obrazu
Ps. Było już GT5?
Liczyłem na zdecydowanie więcej TLG...
Kij w oko japońcom.
BOLIDY RED BULLA BEDĄ