Juras jak tam, podoba Ci się gierka? Nie wiem już sam czy trolujesz czy serio dałeś Juras approve seal
A co do samego nioha to dziisaj rano ukończyłem pierwszy level, więc i "zaliczyłem" demo bo wywaliło mi okno że mogę pobrać item z PsStore który da mi potem dostęp do DLC z gry.
Zajebistą rzecz też dostrzegłem - jak naciśnie się R1+O gdy postać ma ubrudzoną krwią katane to geralt strzepuje krew i wsuwa miecz do pochwy, a na ziemi bądź ścianie zostają autentyczne ślady krwi którą zleciała z miecza. Jak to zobaczyłem to było takie WOW. Serio taki mały drobiazg a najbardziej z całego dema mi zrobiło radoche , bo splash krwi rzeczywiście wygląda jak przy machnięciu mieczem.
Dla mnie gierka miód i póki co świetne odświeżenie formuły soulsów. Jak miałbym ponarzekać to jedynie na system levelowania i samego levelu broni. W drugiej mapie zwykłe common dropy były lepsze niż moje unikatowe fioletowe itemki z pierwszej planszy. Dużo mniej to daje swobody niż w soulsach, no ale to chyba jedyny minus jaki póki co zauważyłem.
A no i po przełączeniu się na action mode straszna ciapa na ekranie się robi
U mnie na Ps4 movie mode dziala płynnie i raczej tak będę grał.