Głosów w sumie: 24
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Uncharted na Vitę w rzeczywistości tak nie wygląda - masz możliwość, sprawdź u kogoś, bo te screeny nawet w połowie nie oddają piękna tej gry na przenośnym sprzęcie.
przecie te foty to straszna kupa nie maja nic wspólnego z tym jak się grę odbiera grając na vicie gra prezentuje się naprawdę ładnie w ruchu .. za to mortal to straszna słabizna graficzna (jeśli przyrównywać do wersji z dużych konsol) ale nie przeszkadza mu to być dobrą mordoklepką
Ja bym te foty ogladał po zmniejszeniu do tylu cali ile ma ekran konsolki.
No wlasnie nie A seria Jak&Daxter to dla mnie najlepsza seria z czasow PS2 i imo idealnie pasuje na Vite. WIECEJ PLATFOMOWEK!
Gran Turismo nowe mają zapowiedzieć za 4 dni, więc może.
niektórzy wierzą, że to może FF Type-O HD - ja bym popłakał się ze szczęścia jakby to była prawda
For “PlayStation Vita” (“PS Vita”), the Company will aim to secure further sales and profit through various hardware sales initiatives and the introduction of compelling software titles.
Limbo na Vitę w przyszłym tygodniu: http://bossbattlecoming.com.pl/limbo-na-playstation-vita/
PS Vita dopiero zaczyna, a już ma ponad 125 gier. Klienci, którzy zakupili konsolę, są z niej bardzo zadowoleni. Konsumenci ze Stanów Zjednoczonych nabyli średnio 10 gier na tę platformę - od tych, dobrze znanych nam deklaracji, swoje wystąpienie na konferencji Sony rozpoczął prezes SCEA, Jack Tretton.Później zrobiło się ciekawiej. Tretton zapowiedział, że do końca roku Vita otrzyma jeszcze 85 tytułów, w tym Batman: Arkhamm Origins, Destiny of Sprits, Killzone Mercenary, Tearaway, a także kilka odnowionych pozycji: God of War HD 1& 2, Final Fantasy X i X-2, Flower i Dead Nation.Szef SCEA potwierdził także istnienie 400 Days, nowego epizodu The Walking Dead. Jego premiera nastąpi latem tego roku. Wnioskujemy, że dodatek trafi zarówno na Vitę, jak i pozostałe platformy, na których dostępna była produkcja Telltale Games.
Taka bieda, że aż się nie spodziewałem. Stare gry, stare gry w HD i więcej starych gier+indie. A akurat sobie Vite z Japonii przywiozłem...
Szykuje sie moze jakas obnizka ceny PSV? Planuje kupic ten sprzecik na wakacje, ale nie chcialbym zaplacic ~700zl, a 3 tyg pozniej dowiedziec sie ze konsolke mozna kupic za 500zl :S