Michu nie pierd**
Wiem jak ma na nazwisko hehe
To teraz mnie znajdźcie, jak takie pr0-hakiery jesteście!A mnie zażenował stan nawierzchni (raczej jego utrzymania w zimie) na Śląsku. Podkarpacie znów górą,
Ohtar chce wszystkich upolować. Mnie wytropił, chociaż nie byłem dodany do fejsika Gameonly.
W jakimś artykule znalazłem twoje imię i nazwisko.
Dziwne, bo odpowiednia funkcja pokazuje mi że 5 wspólnych znajomych mam tylko z kobietami.
Dziwne, bo odpowiednia funkcja pokazuje mi że 5 wspólnych znajomych mam tylko z kobietami. Wiadomość scalona: [time]Grudzień 16, 2010, 17:06:31 pm[/time]Cytat: Ohtar w Grudnia 16, 2010, 15:55:10 pmW jakimś artykule znalazłem twoje imię i nazwisko.Dobrze że obyło się bez grzebania w śmietniku.
inwigilacja normalnie!
Cytat: Solid Snake 1989 w Grudnia 16, 2010, 16:14:42 pminwigilacja normalnie!No kur**, jeden pół roku trzyma moje nazwisko, drugi sprawdza ile mamy znajomych, moderator po ip mi sprawdza pracodawce - jak w big brotherze.Sylvana byście wytropili, to jest poziom hard, a nie mnie - tego co się nie chowa.
Cytat: el becetol w Grudnia 16, 2010, 16:19:06 pmCytat: Solid Snake 1989 w Grudnia 16, 2010, 16:14:42 pminwigilacja normalnie!No kur**, jeden pół roku trzyma moje nazwisko, drugi sprawdza ile mamy znajomych, moderator po ip mi sprawdza pracodawce - jak w big brotherze.Sylvana byście wytropili, to jest poziom hard, a nie mnie - tego co się nie chowa. Ciebie znaleźć jak widze to żaden problem...Wiadomość scalona: Grudnia 16, 2010, 16:24:32 pmOscypa nie moge wytropić
No dziwnym nie jest że łatwo, przecież napisałem że się nie chowam, a do tego przez pierwsze 1000 postów miałem w podpisie na forum link ze swoim zdjęciem, imieniem i nazwiskiem.
No kur**, jeden pół roku trzyma moje nazwisko, drugi sprawdza ile mamy znajomych, moderator po ip mi sprawdza pracodawce - jak w big brotherze.
DOBRZE SIE ZAKAMUFLOWAŁ CWANIACZYNA
Podeślij mi ktoś na fb link do profilu beceta, chętnie zobaczę jak wygląda czołowy dyksutant polskich forów okołogrowych
chętnie zobaczę jak wygląda czołowy dyksutant polskich forów okołogrowych
do tego przez pierwsze 1000 postów miałem w podpisie na forum link ze swoim zdjęciem, imieniem i nazwiskiem.