0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Drake dostał więcej polygonów to i trochę zrobił się grubszy
Screeny kozackie, o ile ten pierwszy to może gameplay, tak drugi to cut scenka Nie napalam się, bo gry zawsze wyglądają mizerniej na TViku w domu, co nie zmienia faktu, że chce zobaczyć tą grę w ruchu
Ponoć trailer nie ma być zwykłym CGI......
Mnie tylko trochę niepokoi to że kładą nacisk na co-opa i multi..no ok w 2 nie były złe, ale ja chcę na maxa dopieszczonego i długiego singla.
First Live Demo of Uncharted 3 Hits TVs Nationwide Next Weekhttp://kotaku.com/5710332/first-live-demo-of-uncharted-3-hits-tvs-nationwide-next-weekCytujLate Night with Jimmy Fallon will show off the first live demo of hotly-anticipated Playstation 3 exclusive Uncharted 3: Drake's Deception next Monday, Dec. 13.Show producer Gavin Purcell Tweets that developers Naughty Dog will be on hand to demonstrate the game to show host and gamer Fallon.
Late Night with Jimmy Fallon will show off the first live demo of hotly-anticipated Playstation 3 exclusive Uncharted 3: Drake's Deception next Monday, Dec. 13.Show producer Gavin Purcell Tweets that developers Naughty Dog will be on hand to demonstrate the game to show host and gamer Fallon.
Co ma multi do single? smile2 Uncharted to glownie single i z tego nie zrezygnuja. Sam fakt, ze bedziesz po calym swiecie latal znaczy, ze gra bedzie calkiem spora jesli chodzi o single. A dobrze, ze pracuja nad multi, bo mimo ze je bardzo lubilem, to pod wzgledem interfejsu itd bylo cholernie niedopracowane.
Możecie zmienić temat na Uncharted 3: Drake's Deception
Cytat: BoBaN w Grudnia 09, 2010, 18:47:52 pma spoilerem z obu części..Spojler? O tej największej wadzie gry powinni pisać w każdej rzetelnej recenzji. To że w RE się strzela do zombiaków, a GOWie zabija greckich bogów to też spojler? Chyba ci się słowa pomieszały.Gra bardzo ładna, oby tylko nad fabułą popracowali, bo poprzednie dwie historyjki mogły się spodobać tylko skończonym debilom.
a spoilerem z obu części..
No właśnie to ma że zamiast robić dodatkowe levele skrócą trochę żeby część ludzi przerzucić do robienia np tego spieprzonego interfejsu.
Wada bo Ty tak powiedziałeś ,o wielka pier**lona wyrocznio?
ND to geniusze,takze o gre mozna byc spokojnym,bedzie hicior.
Elena nyndza w grze (aktorka spoko). Niech znowu wezmą jakąś Chloe-style femme fatale.
Ja bym chciał, żeby Sully wrócił.
Sie znasz... Każdy facet wcześniej czy później wraca od takiej Chloe do takiej Eleny
słyszałem że też jest w dwójce to trochę za dużo strzelania.
Lupi, a wiesz kiedy U2 GOTY ? Kupiłbym już teraz 2, no ale jak ma być GOTY to może poczekam.