Cytat: Iras w Listopada 09, 2012, 15:06:19 pmCytat: el becetol w Listopada 09, 2012, 14:49:12 pmJa pamiętam inaczej, ale jest całkiem prawdopodobne, że mi się poj**ało. Być może poj**ało ci się z LA Noire, który to był prezentowany na PS3.No i z tego co pamiętam wersja LA Noire na PS3 jest dużo ładniejsza od tej na XO.
Cytat: el becetol w Listopada 09, 2012, 14:49:12 pmJa pamiętam inaczej, ale jest całkiem prawdopodobne, że mi się poj**ało. Być może poj**ało ci się z LA Noire, który to był prezentowany na PS3.
Ja pamiętam inaczej, ale jest całkiem prawdopodobne, że mi się poj**ało.
http://translate.google.pl/translate?sl=pl&tl=en&js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fnienagrani.pl%2F2012%2F11%2F08%2Fgrand-theft-auto-v-na-najnowszych-screenach-prosto-z-gry%2FWygląda nieźle.Osobiście zawiodłem się na ostatnich hitach Rockstara (trochę na GTAIV i mocno na RDR). GTA V niby zapowiada się aż za dobrze, ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu.Wiadomo może coś o wersji na PC?
Dobra windo, bierz forsę, ja popilnuję zakładników i będę lookał, czy gliny nie jadą. Kurwa gdzie jest Kebeabt z to ciężarówko, miał już być jebany!. Gdzie on się szwęda po tym mieście?Jestem na tak dla misji w 3 co-op.
No i ciekawe ile płyt będzie na X360
Wiadomo może coś o wersji na PC?
Jasne - jakieś pół roku po premierze (jak zawsze).
Cytat: Piter_neo w Listopada 09, 2012, 15:55:50 pmCytat: Iras w Listopada 09, 2012, 15:06:19 pmCytat: el becetol w Listopada 09, 2012, 14:49:12 pmJa pamiętam inaczej, ale jest całkiem prawdopodobne, że mi się poj**ało. Być może poj**ało ci się z LA Noire, który to był prezentowany na PS3.No i z tego co pamiętam wersja LA Noire na PS3 jest dużo ładniejsza od tej na XO.Prawda. Choć i tak brzydsza niż jakby to miał być EX na nokie/jolla mobile.
Cytat: Unlimited w Listopada 09, 2012, 19:04:43 pmCytat: Piter_neo w Listopada 09, 2012, 15:55:50 pmCytat: Iras w Listopada 09, 2012, 15:06:19 pmCytat: el becetol w Listopada 09, 2012, 14:49:12 pmJa pamiętam inaczej, ale jest całkiem prawdopodobne, że mi się poj**ało. Być może poj**ało ci się z LA Noire, który to był prezentowany na PS3.No i z tego co pamiętam wersja LA Noire na PS3 jest dużo ładniejsza od tej na XO.Prawda. Choć i tak brzydsza niż jakby to miał być EX na nokie/jolla mobile. fixed
Woho, najlepsza gra na świecie.
Cytat: szmajdzik w Listopada 10, 2012, 00:28:10 amJasne - jakieś pół roku po premierze (jak zawsze).A, to luzik. Choć pewnie trzeba będzie poczekać jeszcze trochę aż załatają to i owo, bo Rockstarowi coś nie wychodzą pecetowe wersje.
"kiedy wersja na PC. Przecież większość graczy w Polsce gra na Pecetach więc dlaczego jest później???????" 148128451 lubię to
Cytat: POK w Listopada 10, 2012, 00:33:48 amCytat: szmajdzik w Listopada 10, 2012, 00:28:10 amJasne - jakieś pół roku po premierze (jak zawsze).A, to luzik. Choć pewnie trzeba będzie poczekać jeszcze trochę aż załatają to i owo, bo Rockstarowi coś nie wychodzą pecetowe wersje.Ale jak Rockstar zapowie inaczej to nie bij, ok? Pamiętam po prostu jak było przy GTA IV i fakt, że potwierdzili "lead machine" jako konsole.Osobiście jestem za tym by wersja PC była jak najpóźniej. Polska to jeden z ostatnich krajów, gdzie pececiarze są w większości. Gra się na konsolach kuźwa, i tak jest w większości rozwiniętych krajów. Wnerwiają mnie wpisy na facebookowej stronce Ubisoftu.Cytuj"kiedy wersja na PC. Przecież większość graczy w Polsce gra na Pecetach więc dlaczego jest później???????" 148128451 lubię to
Wyjdzie później, a i tak będziecie musieli z karotą blaszoki zupgrade'ować
Najlepiej jakby bylo rownolegle. Miec wybor > nie miec wyboru, dałny.
Za to oprawa będzie największy wykurw ze wszystkich systemów.
Cytat: Kert w Listopada 10, 2012, 18:17:45 pmZa to oprawa będzie największy wykurw ze wszystkich systemów.No. Grafa kopiuj-wklej z konsoli, framerate zablokowany na 30, rozdzielczość 1280x720 i tylko widescreen mode - na złość karocie.
Sprzedaż GTA 4:Xbox: 9,84 mlnPS3: 9,35 mlnPC: 0,70 mln
Pewnie port będzie, ale czemu się dziwić że R ma pecetowców głęboko? CytujSprzedaż GTA 4:Xbox: 9,84 mlnPS3: 9,35 mlnPC: 0,70 mln + 18mln piraty
Sprzedaż GTA 4:Xbox: 9,84 mlnPS3: 9,35 mlnPC: 0,70 mln + 18mln piraty
Chyba nikt tu nie grał w PCtowego Max Paynea 3.Podobno śmiga i wygląda rewelacyjnie.
Pewnie port będzie, ale czemu się dziwić że R ma pecetowców głęboko? CytujSprzedaż GTA 4:Xbox: 9,84 mlnPS3: 9,35 mlnPC: 0,70 mln
Rynek PC to ostatnio głównie cyfrówka, a tego Vgchartz nie liczy.
No to już wiadomo, że GTA IV sprzedało sie na PC w liczbie 40 milionów, a na PS3 zeszło zaledwie 7 sztuk. Dzięki za wyjaśnienie. Tylko głupie Rockstar narzeka na sprzedaż pecetową nie wiadomo czemu, pewnie dane biorą z VG Charts.
Mozesz wkleic jakis cytat z ostatnich dwoch lat gdzie narzekali na sprzedaz na PC?
Dobra KKRT wygrałeś, GTAIV na PC sprzedało się zajebiście i Rockstar zarobił na tym ogromne pieniądze - dlatego nie wydali na PC RDR, a resztę gier wydają na odpierdol kilka miesięcy po premierze. Po prostu Rockstar nie lubi pieniędzy.
No i Max Payne 3, który bardzo ładnie działa na starszych laptopach to gra zrobiona na odpierdol?