Gra generacji - oderwałem się dopiero teraz, po 6 godzinach :O Niewiarygodnie to wygląda, co chwile jestem w szoku, JAK TA GRA WYGLĄDA O_o - misje są fantastyczne, wschody i zachody słońca też, tygrys mnie zajumał w górach :O
A model jazdy jest jak dla mnie genialny, chwila przyzwyczajenia i jeździ mi się fantastycznie, podobnie zresztą jak strzela i zwiedza miasto i te wszystkie tereny pozamiejskie - tu ciągle jest co robić O_o A najlepsze jest to, że praktycznie cały soundtrack to dla mnie majstersztyk i złapałem się na tym, że wsiadłem w samochód, jechałem zgodnie z ruchem, stanąłem gdzieś na parkingu i słuchając muzyki obserwowałem, jak to miasto tętni życiem. Ludzi, pojazdów, akcji jest tutaj od groma. Jeszcze policyjne pościgi i to, jak ludzie czasem chodzą, cykają sobie fotki, gadają, zachwycają się czymś.
Każdy pojazd ma inną rejestrację, efekty pogodowe miażdżą wszystko, co do tej pory widziałem - no ta gra jest po prostu kapitalna w każdym aspekcie. Tutaj fun sprawia samo podziwianie i obserwowanie miasta. Nie wiem, JAK oni to upchnęli na tych konsolach. Jeszcze te misje, przejścia, cała fabuła. Brak mi słów.
Gra dekady, gra roku - jeżeli dalej będzie jeszcze lepiej, to po prostu gra tysiąclecia.