Właśnie kupiłem, jutro obadam wzdłuż i wszerz. To mówicie, że platyna na 2 razy wchodzi?
Cytat: maly_pinki w Kwietnia 07, 2012, 00:48:17 amWłaśnie kupiłem, jutro obadam wzdłuż i wszerz. To mówicie, że platyna na 2 razy wchodzi?czy po skończeniu już żałujesz czy jeszcze nie czujesz sie zrobiony w ... co tam czujesz sie zrobiony?
To mówicie, że platyna na 2 razy wchodzi?
Cytat: maly_pinki w Kwietnia 07, 2012, 00:48:17 amTo mówicie, że platyna na 2 razy wchodzi?Nie ma platyny. Poza tym, to nie gra na Trophy
Cytat: Ryo w Kwietnia 10, 2012, 19:01:42 pmCytat: maly_pinki w Kwietnia 07, 2012, 00:48:17 amTo mówicie, że platyna na 2 razy wchodzi?Nie ma platyny. Poza tym, to nie gra na Trophy Ba ja bym tego grą nie nazywał
przeszedłem 3 razy i brakuje mi 4 znaczków i hilogryfów.
Cytat: maly_pinki w Kwietnia 10, 2012, 21:03:13 pmprzeszedłem 3 razy i brakuje mi 4 znaczków i hilogryfów.Wiesz jak sprawdzać, co i gdzie ominąłeś?
Wiem w jakich planszach mi braknie, tam po prawej stronie w gruzach są pokazane znaczki a hilogrify są na ścianach przed załadowaniem planszy.
Nie ma. Musisz wędrować i szukać ;]
Cytat: Ryo w Kwietnia 10, 2012, 21:56:02 pmNie ma. Musisz wędrować i szukać ;]Chyba zasięgnę pomocy youtube.
Cytat: maly_pinki w Kwietnia 10, 2012, 22:08:43 pmCytat: Ryo w Kwietnia 10, 2012, 21:56:02 pmNie ma. Musisz wędrować i szukać ;]Chyba zasięgnę pomocy youtube. PUSSY
Taa? A Ty jak zdobyłeś trofeo "zagraj po tygodniowej przerwie"? Pomiędzy pierwszym trofi a tym ostatnim to dzień różnicy jest. Cziter!
Cytat: maly_pinki w Kwietnia 10, 2012, 22:24:23 pmTaa? A Ty jak zdobyłeś trofeo "zagraj po tygodniowej przerwie"? Pomiędzy pierwszym trofi a tym ostatnim to dzień różnicy jest. Cziter!
Pany, jak wyszedł soundtrack w tej grze? Bo ponoć jest na PSN za 18zł.
Ile jest utworów w soundtracku?
Thanks to Roger Burchill, the editor in chief of PlayStation: The Official Magazine, we now know what’s in the Journey Collector’s Edition.According to the ad the collection bundles together Journey, Flower and Flow, along with a PlayStation Plus membership, all three original soundtracks, exclusive mini games, documentaries and “much more”.
Ile gra teraz kosztuje w cyfrowej dystrybucji? Bo zagrałbym nawet. Flower był fajny.
Cytat: POK w Czerwca 23, 2012, 22:40:16 pmIle gra teraz kosztuje w cyfrowej dystrybucji? Bo zagrałbym nawet. Flower był fajny.47
The nominees for the 55th Grammy awards are now up, with the choices for “Best Score Soundtrack For Visual Media” featuring the likes of The Adventures Of Tintin, The Dark Knight Rises, and..Journey?!That’s right, Austin Wintory’s marvelous work on the emotionally captivating thatgamecompany-developed Journey got a Grammy nomination. Videogame music at the Grammy’s is a fairly recent phenomenon, with Christopher Tin’s “Baba Yetu” from Civilization 4 winning a Grammy for “”Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalists”" back in 2011. This marks the first time an game’s entire score gets nominated, however.
http://www.pixelitis.net/news/austin-wintorys-journey-soundtrack-nominated-for-a-grammyCytujThe nominees for the 55th Grammy awards are now up, with the choices for “Best Score Soundtrack For Visual Media” featuring the likes of The Adventures Of Tintin, The Dark Knight Rises, and..Journey?!That’s right, Austin Wintory’s marvelous work on the emotionally captivating thatgamecompany-developed Journey got a Grammy nomination. Videogame music at the Grammy’s is a fairly recent phenomenon, with Christopher Tin’s “Baba Yetu” from Civilization 4 winning a Grammy for “”Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalists”" back in 2011. This marks the first time an game’s entire score gets nominated, however.
Cytat: Ryo w Grudnia 06, 2012, 08:49:34 amhttp://www.pixelitis.net/news/austin-wintorys-journey-soundtrack-nominated-for-a-grammyCytujThe nominees for the 55th Grammy awards are now up, with the choices for “Best Score Soundtrack For Visual Media” featuring the likes of The Adventures Of Tintin, The Dark Knight Rises, and..Journey?!That’s right, Austin Wintory’s marvelous work on the emotionally captivating thatgamecompany-developed Journey got a Grammy nomination. Videogame music at the Grammy’s is a fairly recent phenomenon, with Christopher Tin’s “Baba Yetu” from Civilization 4 winning a Grammy for “”Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalists”" back in 2011. This marks the first time an game’s entire score gets nominated, however.Niech ktoś tym frajerom puści OST z Shadow Of The Colossus, to obsrają się na miętowo z wrażenia.