Autor Wątek: Fifa 11 na PS3  (Przeczytany 3120 razy)

Unlimited

• Gość
Fifa 11 na PS3
« dnia: Stycznia 30, 2011, 12:45:55 pm »
Mam do sprzedania Fife 11, myślałem(po demie) że mi podejdzie, niestety nie podeszła, nowa sztuka, bez folii(była w napędzie dosłownie 3 razy), z nieużywanym, ważnym online pass, jest to wersja amerykańska, która niczym nie różni się od wersji europejskiej poza tym że dodatki do online(np. fifa ultimate team) trzeba ściągać z US STORE, a nie UE STORE, w grze oczywiście język angielski, instrukcja i pudełko także w języku angielskim. Cena jaka mnie interesuję to 80zł. Kontakt PW, lub gg:2528258. Jeśli ktoś chce, mogę także wystawić poprzez allegro. Poniżej real foto:

« Ostatnia zmiana: Stycznia 30, 2011, 12:56:55 pm wysłana przez Unlimited »

szmajdzik

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 50
Odp: Fifa 11 na PS3
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 30, 2011, 12:53:42 pm »
Mam do sprzedania Fife 11, myślałem(po demie) że mi podejdzie, niestety nie podeszła, nowa sztuka, bez folii(była w napędzie dosłownie 3 razy), z nieużywanym, ważnym online pass, jest to wersja amerykańska, która niczym nie różni się od wersji europejskiej poza tym że dodatki do online(np. fifa ultimate team) trzeba ściągać z US STORE, a nie UE STORE, w grze oczywiście język angielski, instrukcja i pudełko także w języku angielskim. Cena jaka mnie interesuję to 80zł. Kontakt PW, lub 793575420. Jeśli ktoś chce, mogę także wystawić poprzez allegro. Poniżej real foto:
Następny  :lol: Za niedługo jak się na allegro nie napisze "nowa, tylko że bez folii" to w ogóle produkt nie pójdzie...

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 30, 2011, 12:56:37 pm »
Co Cię dziwi, ja kupuję gry fez folii, tak kupiłem GT5 i parę innych gier, mimo że były one nowe, i kilkaset takich samych gier stało obok. Widzę że nie znasz realiów, a się wypowiadasz.. :roll:

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 30, 2011, 13:00:42 pm »
Co powiesz na wymianę na MW2 ?
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 30, 2011, 13:01:33 pm »
Co powiesz na wymianę na MW2 ?

Daj znać na PW o szczegółach. ;)

szmajdzik

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 30, 2011, 13:03:51 pm »
Co Cię dziwi, ja kupuję gry fez folii, tak kupiłem GT5 i parę innych gier, mimo że były one nowe, i kilkaset takich samych gier stało obok. Widzę że nie znasz realiów, a się wypowiadasz.. :roll:
Haha 6 lat na allegro i nie znam realiów  :lol: A tak poza tym to pojęcie "nowa, bez folii" nie istnieje. Albo w folii albo nie. Koniec, kropka, tu nie ma co polemizować nawet. Rozumiem, że można powiedzieć, że jest w świetnym stanie"(...)JAK nowa" ale nie że "nowa sztuka".

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 30, 2011, 13:06:06 pm »
Kupowałeś kiedyś płyty Audio na zachodzie, albo importowane z Japonii. Widzę że nie, bo występuję one w większości wypadków bez folii, i bez hologramów. Polecam wybrać się do jakiegoś sklepu z grami, i zobaczysz że oprócz płyt w folii, są także te bez folii. 8)

szmajdzik

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 30, 2011, 13:44:04 pm »
Może być Empik ? Nie omieszkam następnym razem przebadać sytuacji dokładnie skoro tak mówisz :) Dla ścisłości: nie mówisz o używkach ?
Co do innych krajów to nie wiem jak jest w Japonii, ale mam płytę Linkin Park w wersji NTSC czyli jak mniemam z US import i też była w folii.

Miałem na myśli rynek Polski gdzie nie widziałem przypadku żeby nowa płyta z grą/muzyką/filmem była bez folii. Jeśli się mylę proszę o sprostowanie.

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 30, 2011, 14:13:26 pm »
W empiku masz zafoliowane, ale podam przykład tam gdzie kupiłem GT5 i przed tym Pro Evo 11 i wiele wiele innych gier, generalnie czy z folią czy bez to także kwestia importera. To sklep gdzie kupowałem nowe gry, także bez folii(choć i z folią również), swoją drogą to bardzo dobry sklep z grami na terenie Górnego Śląska, i zawsze z chęcią do nich wracam na zakupy:

http://allgame.pl/

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 30, 2011, 14:28:13 pm »
Co za różnica w foli czy bez. Jeśli płyta jest bez śladów używania, opakowanie też i instrukcja, to po co komuś folia.