0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Paulina. Nie wiem dlaczego ale to imie kojarzy mi sie z dziwczyną która robi lody. Dosłownie.
Chyba wiesz o jakie lody mi chodzi. Napisałem lody bo nie chciałem napisać "pały".
ja tam najczesciej spotykam agnieszki...ostatnio to juz w ogole, same agnieszki
Taaa...domyśliłem sie przecie...często mam tak trafne skojarzenia ...wyjaśnij mi jeszcze tylko czemu Paulina?
Cytat: "Don_Pedro"Taaa...domyśliłem sie przecie...często mam tak trafne skojarzenia ...wyjaśnij mi jeszcze tylko czemu Paulina?Poprostu.Wymawiając to imie przychodzi mi na myśl "pała"
W moim przypadku imiona zależą tylko i wyłącznie od skojarzeń...Mam przyjaciółke Asie to mam z tym imionem dobre skojarzenia, widziałem potwora Klaudie to już sami wiecie, słonia też widziałem Justyne to...zresztą!Na tym to polega
Mam takiego wulgarnego kumpla co zawsze mówił że Justa bez biusta, Marta c.... warta, a Asie wąską w pasie dobrze pcha sie, jak da sie. Świr
No to już kurde matoł jakiś...pewnie miał na sobie dresik Nie no ale ani te wierszyki mądre, ani fajne, ani śmieszne...
Natalia, Kasia, Beata.
Hmm ciekawe dlaczego Natalia stalo sie zdziebko popularne na forum hehe ale nie sadze zeby takie bylo Moim zdaniem bardziej popularne jest imie Kasia aa wlasnie Tai zdjecie z kosa jest the best I wygladasz na nim naprawde sexy hehe
Wszystkie imiona konczace sie na litere "a" są łądne