Nie odbieram go złowrogo. Mam nadzieje że i mój post nie zostanie tak odebrany.
Akurat PES ma lepsze animację niż Fifa, szwankuję tylko ich synchronizacja i łączenie co równa się większej płynności<to tu właśnie Fifa ma tą dużą przewagę póki co..>
Z przypisywania kiwek nie korzystam, bo i tak nie są one jakoś mega skuteczne, wystarczą podstawowe sztuczki, plus odpowiednie kontrolowanie tempa, dryblingu.
Mnie nie boli że Fifa sprzedaję się lepiej<ot ma lepszy marketing który zarobił na siebie wysokimi notami poprzednich edycji, co odbiło się naturalnie na sprzedaży>.
Nie czepiam się słówek, taka "rewolucyjna defensywa" jest już w Pro Evo 11, widać że EA kopiuje dobre pomysły KCET.
Pierwszy filmik pokazuję PRO, ale kolejne filmiki już nie<jest i World Class> zresztą tu nie chodzi o poziom trudności, tylko o te błędy AI które są od dawien dawna w Fifie, i nikt z nimi nic nie zrobił..nie zastanowiłeś się dlaczego, podpowiem Ci..aby gra była łatwo przyswajalna i żeby dać coś Casual Player, generalnie wychodzenie w Fifie na sytuacje jeden na jeden to jakieś 70% bramek. To samo masz w prawdziwym football'u, nie sądze. Poza tym ciągle nic nie zrobili z poprawnym odwzorowaniem boiska, ciągle jest za małe.
Mam taką nadzieje że w tegorocznym PES'ie odnajdę tego co szukam, póki co namiastkę tego odnalazłem w Fifie 09 i Pes 11. Jednak chce czegoś więcej, bo wiem że KCET na to stać, a EA pobłądziło.